Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Λόγους υγείας επικαλέστηκε ο ηθοποιός, ωστόσο θα παραμείνει στη φυλακή

πορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας απέρριψε το αίτημα το οποίο είχε υποβάλει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ζητώντας την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Οι τρεις δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως, δίνοντας αρνητική απάντηση στο αίτημα του ηθοποιού να επιστρέψει σπίτι του, με βραχιολάκι.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ετοιμάζεται να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και έκρινε ότι κάποιες καταγγελίες αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου άρα θα μπορούσε να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Επίσης, το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια που τον προφυλάκισε.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του και απέρριψαν τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη ότι οι καταγγελουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top