Κορωνοϊός: Μία 20χρονη διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του Ηρακλείου Κρήτης

Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον εμβολιασμό 

Μίνι lockdown ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για τα Χανιά και τη Ζάκυνθο - μεσημεριανό δελτίο Star

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται με κορωνοϊό μία 20χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η νεαρή κοπέλα είχε διαγνωστεί θετική στον ιό και μεταφέθηκε από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Κυριακής, καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. 

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» κρουσμάτων στην Κρήτη - Ο χάρτης της διασποράς

Μάλιστα, για την κατάσταση της κοπέλας εξέδωσε ανακοίνωση η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, στην οποία αναφέρεται:

ΥΠΑ: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ η επιστροφή από τα νησιά

«Στις 7-8-2021 νεαρή γυναίκα 20 ετών εισήχθη στην κλινική covid του ΓΝΑΝ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Στις 8-8-2021 η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση. Προληπτικά έγινε συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ όπου το μεσημέρι μας διέθεσε μία κλίνη ΜΕΘ covid σε περίπτωση που τη χρειαζόμαστε. Η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ (22.00 μ.μ.) και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ».

Κορωνοϊός: Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον εμβολιασμό 

Νωρίτερα, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας πως δε θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τους εμβολιασμούς, τον κορωνοϊό και την επιχείρηση «Ελευθερία», όπως μεταδίδεται κάθε Δευτέρα. 

Το υπουργείο Υγείας δεν διευκρίνισε τον λόγο που δε θα γίνει η ενημέρωση από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών στην Ελλάδα, Μαρία Θεοδωρίδου.