Αγρίνιο: Στη φυλακή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Αγρινίου με την υπόθεση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών στο Αγρίνιο. βίντεο από το δελτίο του Star (24/6)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό, ασέλγεια κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το agrinionews, η ανακρίτρια και η αρμόδια Εισαγγελέας έλαβαν την απόφαση μετά την απολογία του κληρικού που έγινε μέσω υπομνήματος, αφού ο ιερέας επέλεξε να μην παρουσιαστεί. Νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα του για ακύρωση της προδικασίας από το Δικαστικό συμβούλιο.

Ο ιερέας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως δεν έπεισε τις αρμόδιες αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία μιας 27χρονης κοπέλας που ανέφερε στην αστυνομία ότι η ίδια και η αδερφούλα της σε 12 και 8 ετών αντίστοιχα έπεσαν θύματα βιασμού από τον ιερέα. Μετά την καταγγελία οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.