Ραφήνα 13χρονη: Στον ανακριτή ο 48χρονος που αποπειράθηκε να την αρπάξει

Τι είπε στην αστυνομία το κορίτσι

Γνωστός στις αρχές είναι ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη πριν από τέσσερις μέρες για την απόπειρα αρπαγής μιας 13χρονης στη Ραφήνα. Ο άνδρας στο παρελθόν προσποιούταν τον λογιστή και εξαπατούσε πολίτες. Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ίδια η 13χρονη στους αστυνομικούς είχε προσπαθήσει να την αρπάξει και πριν από ένα μήνα. Πριν πέρασε το γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί. 

Στον ανακριτή βρίσκεται ο 48χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει μια 13χρονη στη Ραφήνα

Η περιγραφή του κοριτσιού είναι συγκλονιστική. 

Ραφήνα: Απόπειρα αρπαγής 13χρονης

«Επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα», είπε η 13χρονη στο Mega.

«Θες να σε πάω κάπου κούκλα;» φέρεται να είπε αρχικά στο παιδί ο συλληφθείς και στη συνέχεια της ρώτησε «πας να κοιμηθείς;»

Η ίδια η 13χρονη είπε σε συμμαθητές της ότι όσο εκείνη προσπαθούσε να τον αποφύγει και δεν τον ακολουθούσε, εκείνος εκνευριζόταν κι έφτασε στο σημείο να την απειλήσει ότι θα την τρακάρει με το αυτοκίνητό του. 

Ραφήνα: Είχε προσπαθήσει να αρπάξει και πάλι τη 13χρονη

Δύο συμμαθήτριες του παιδιού είπαν πως η 13χρονη έβλεπε συχνά τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να την ακολουθεί ενώ επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό της. 

Το κοριτσάκι κατέθεσε ότι ο άνδρας απείλησε να την τρακάρει με το αυτοκίνητό του, όσο εκείνη έκανε ποδήλατο

Μάλιστα το κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ότι πριν από ένα μήνα ο 48χρονος είχε προσπαθήσει και πάλι να τη βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό του. 

13χρονη Ραφήνα: Σώθηκε χάρη σε ζευγάρι περαστικών

Για καλή της τύχη την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει από τον μανιακό που την καταδίωκε, η 13χρονη βρέθηκε μπροστά σε ένα ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και τους ζήτησε βοήθεια. 

Εκείνοι φωτογράφησαν τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου του 48χρονου και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. 

Ραφήνα: Η σύλληψη και τα υπνωτικά χάπια

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα για τον εντοπισμό του. Τελικά τον βρήκαν να κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη. 

Ο ίδιος τους είπε ότι έχει σπίτι στην Πεντέλη και ότι συζούσε με τη σύντροφό του στη Ραφήνα. Μετά από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ενώ εντοπίστηκαν και μικροπόσοτητες ναρκωτικών.

Μέσα στο αυτοκίνητό του μάλιστα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, τα οποία η αστυνομία εκτιμά ότι θα τα χρησιμοποιούσε σε βάρος της 13χρονης. 

Πάντως ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα στους αστυνομικούς και σήμερα λίγο μετά τις 11:00 αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. 

Τέλος μέσα στις επόμενες μέρες πιθανόν να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς υπάρχει φόβος ότι έχει παρενοχλήσει κι άλλα παιδιά.