Κυπαρισσία: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 39χρονος που έπεσε νεκρός

Η ανακοίνωση της εταιρείας για το έγκλημα

Δείτε το ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την τραγωδία

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά τη δολοφονία ενός 39χρονου μέσα σε κατάστημα. Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός σήμερα μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από έναν ηλικιωμένο. 

Κυπαρισσία: Σκότωσε ιδιοκτήτη καταστήματος για έναν λογαριασμό

Ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις 2,5 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγα χρόνια, είχε σωθεί από θαύμα από σοβαρό τροχαίο που είχε.

Αιτία της τραγωδίας φέρεται πως ήταν ένας... «φουσκωμένος» λογαριασμός. Πιο συγκεκριμένα, ο 72χρονος ζήτησε να του επανασυνδέσουν το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε «κοπεί» λόγω αυξημένης οφειλής. Όπως του είπαν, έπρεπε πρώτα να εξοφληθεί το χρέος. Τότε ο ηλικιωμένος έφυγε εξαγριωμένος, πήγε στο σπίτι του, από όπου πήρε το όπλο και επέστρεψε στο κατάστημα. Πυροβόλησε τον άνδρα στην κοιλιά και παραδόθηκε στις Αρχές.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό και ανέφερε ότι οι υπόλοιποι υπάλληλοι αν και σοκαρισμένοι, είναι καλά στην υγεία τους. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επιβεβαιώνει ότι σήμερα, γύρω στις 12:00, ένοπλος άνδρας μπήκε στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, εν ώρα λειτουργίας, και πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του. Ο συνεργάτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο κατάστημα, αν και υπέστησαν σοκ, είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του τραγικού αυτού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συνανθρώπου και συνεργάτη μας, και είμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους συναδέλφους του για ό,τι χρειαστούν».