Τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Νεκρή η οδηγός - Εργαζόταν με τον Γ. Παπαδάκη

Ήταν οπερατέρ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:00 το πρωί στη Λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας του Σταυρού. 

Η οδηγός ενός ΙΧ, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στις προστατευτικές μπάρες που υπάρχουν στον δρόμο και το τοιχίο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο κατέγραψε μια τρελή πορεία, τουλάχιστον 100 μέτρων, μέχρι που ακινητοποιήθηκε στη μέση της λεωφόρου Μεσογείων. 

Στη συνέχεια ένα διερχόμενο όχημα δεν κατάφερε να σταματήσει κι έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της, ενώ ακολούθησε καραμπόλα τριών οχημάτων. 

Η οδηγός του πρώτου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 

Η γυναίκα ήταν στενή συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη, καθώς εργαζόταν ως οπερατέρ στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και την ώρα του δυστυχήματος κατευθυνόταν προς τη δουλειά της. 

Όπως είπε ο παρουσιαστής, καθυστέρησε κι αμέσως ανησύχησαν όλοι. Την καλούσαν στο τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε και μόλις έγινε γνωστό το τροχαίο, δημοσιογράφοι της εκπομπής κατευθύνθηκαν στο σημείο για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

Βλέποντας το αυτοκίνητο κατάλαβαν γιατί η συνάδελφός τους δεν είχε εμφανιστεί στο στούντιο. Λίγο αργότερα κι ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα» έμαθαν τα δυσάρεστα νέα του θανάτου της. 

«Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία», είπε ο Γ. Παπαδάκης.

Η ατμόσφαιρα στο «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν βαριά, με τον παρουσιαστή και τους συντελεστές να μην μπορούν να κρύψουν τον πόνο και τη συγκίνησή τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top