Τροχαίο Λιοσίων: Νέο βίντεο από την καταδίωξη του αυτοκινήτου

Από καθαρή τύχη γλίτωσαν οι τραυματίες

Ένα νέο βίντεο από το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην οδό Λιοσίων και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανθρώπων, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδό Λιοσίων κατέγραψε καρέ καρέ ό,τι συνέβη. Όλα έγιναν στις 13:30 το μεσημέρι στο ύψος της Αγίου Μελετίου. 

Λιοσίων: Καταδίωξη κλεμμένου οχήματος με τρεις τραυματίες

Ο οδηγός μιας κλεμμένης MBW δε σταμάτησε στο σήμα αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε δύο ανυποψίαστους μοτοσικλετιστές και μία γυναίκα που περπατούσε εκείνη τη στιγμή στο σημείο. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι τρεις ελαφρά τραυματισμένοι γλίτωσαν από καθαρή τύχη, αφού το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο χτύπησε πάνω σε έναν τοίχο, έκανε μερικές περιστροφές, παρέσυρε τους μοτοσικλετιστές και την πεζή και κατέληξε σε μια κολόνα σήμανσης. 

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί λίγες στιγμές νωρίτερα από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στα Λιόσια. Ο ιδιοκτήτης του είχε GPS κι εντόπισε το όχημα στην περιοχή του Συντάγματος, απ’ όπου ξεκίνησε η καταδίωξη μέχρι την οδό Λιοσίων.