Δομοκός: Μυστήριο με την εξαφάνιση δύο ανδρών - Βρέθηκαν ίχνη αίματος

Πληροφορίες για σεξουαλική επίθεση και δολοφονία σε ζωντανή μετάδοση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης δύο ανδρών από το Πακιστάν στον Παλαμά Δομοκού στη Φθιώτιδα, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δύο έμεναν μαζί σε μία μικρή καλύβα. Κάποια στιγμή ο ένας εμφανίστηκε μεθυσμένος και άρχισε να παρενοχλεί σεξουαλικά τον άλλον, ενώ φέρεται να μετέδιδε σε βιντεοκλήση με άλλον ομοεθνή τους την πράξη του. Από τη βιντεοκλήση φάνηκε ότι το θύμα αντέδρασε και του επιτέθηκε.

Τελικά, λίγες ημέρες αργότερα, ο συνομιλητής της βιντεοκλήσης επικοινώνησε με την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ήταν μάρτυρας της συμπλοκής μεταξύ των δύο ανδρών. 

Οι αρχές έφτασαν στην καλύβα όπου έμεναν οι δύο άντρες. Εκεί βρήκαν ματωμένα ρούχα και ίχνη αίματος, τόσο μέσα στον χώρο όσο και έξω από την καλύβα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αίμα βρέθηκε και πάνω σε ένα σκεπάρνι. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ποδήλατο του ενός από τους δύο έλειπε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 38χρονο, που σύμφωνα με το Lamiareport.gr, είναι πατέρας τριών μικρών παιδιών.