Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» στο πλευρό Ιδρυμάτων της Αττικής

Εδώ και 20 χρόνια η «ΕΛΠΙΔΑ» στέκεται στο πλευρό των παιδιών

Εδώ και 20 χρόνια η «ΕΛΠΙΔΑ» στέκεται στο πλευρό των παιδιών που φιλοξενούνται σε Ιδρύματα της Αττικής. Φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, λόγω της πανδημίας. ο σύλλογος, όμως φρόντισε να μην στερηθούν τα παιδιά τη χαρά των δώρων.   

Λόγια καρδιάς, πράξεις αγάπης, αισιοδοξία και μια μεγάλη αγκαλιά  για να χωρέσουν μέσα παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα. Τίποτα από όλα αυτά δε στέρησε στα παιδιά 10 Ιδρυμάτων της Αττικής η Covid 19.

Φέτος, λόγω πανδημίας η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» -που κάθε χρόνο έφερνε χαρά στα μικρά παιδιά- δεν πραγματοποιήθηκε ωστόσο η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος ήταν και φέτος κοντά τους. Με ένα διαφορετικό τρόπο, φρόντισαν να τους προσφέρουν όσα χρειάζονται, αλλά και γιορτινά δώρα.  

«Να σας παρακαλέσω να τους μεταφέρετε τις ευχές και την αγάπη μου, καθώς και το μήνυμα πως δεν τα ξεχνάμε και πως ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται κοντά τους και αυτά τα Χριστούγεννα», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η πρόεδρος σωματείου ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο.

Η κυρία Βαρδινογιάννη μέσω της τηλεδιάσκεψης που είχε με τους επικεφαλής των Ιδρυμάτων, ζήτησε να μεταφέρουν στα παιδιά τις θερμές ευχές της και την αγάπη της. Υποσχέθηκε, μια μεγάλη γιορτή για να χαρούν τα παιδιά όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακο