Μάνη: Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης - «Είδα τη μαμά μου στο πάτωμα...»

Απολογείται σήμερα ο 44χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του

Απολογείται σήμερα το απόγευμα ο 44χρονος κατηγορούμενος που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του στη Μάνη μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρη τους.

Μάνη: Η 16χρονη κόρη προσπάθησε να πάρει την καραμπίνα από τον πατέρα της

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Ο φερόμενος ως δράστης ζήλευε τη γυναίκα του, είχε εμμονές και την κακοποιούσε, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον. Η κόρη τους προσπάθησε να σταματήσει τη δολοφονία, όμως δεν τα κατάφερε. Η πρώτη σφαίρα που έριξε ο πατέρας της αστόχησε και η δεύτερη χτύπησε τη μητέρα της στο κεφάλι.

Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης κόρης του ζευγαριού

Η κοπέλα μέσα από την κατάθεσή της περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι τη μοιραία ημέρα. Όπως είπε μάλιστα, είχε καταλάβει ότι ο πατέρας της ζήλευε τη μητέρα της, γιατί νόμιζε ότι υπήρχε κάποιος άλλος άνδρας. Κάτι το οποίο η ίδια διαψεύδει. 

«Στις 5 στις 22.11.20 πήγα στο σπίτι μας. Στο σπίτι ήταν και ο αδερφός μου, ο οποίος έκανε μπάνιο. Αφού τελείωσε έφυγε από το σπίτι και εγώ με τους γονείς μου παραμείναμε. Στη συνέχεια έκανα και εγώ μπάνιο και πήγα στο σαλόνι, όπου έκατσα με τους γονείς μου και βλέπαμε τηλεόραση. Γύρω στις 9 η μαμά μου πήγε στο δωμάτιο μου και έβλεπε εκεί τηλεόραση μόνη της. Κάποια στιγμή πήγε στο δωμάτιο και ο μπαμπάς μου και ακολούθως ήρθε ο μπαμπάς μου στο σαλόνι και μου έδειξε κάποια μηνύματα από το κινητό του, τα οποία μάλλον ήταν βοηθητικά, ρυθμίσεις μηνυμάτων» ισχυρίστηκε η 16χρονη στην κατάθεσή της, που δημοσιεύει το protothema.gr.

«Μετά από αυτό ξαναπήγε στο δωμάτιο που ήταν η μαμά μου και της έδειξε τα μηνύματα στο κινητό του και η μαμά ξαφνικά σηκώθηκε, έκλαιγε και φώναζε «Είναι ψέματα αυτά τα μηνύματα, δεν έχω άλλο άνδρα». Ο πατέρας μου γελούσε ειρωνικά και τότε η μητέρα μου πήρε τηλέφωνο τη θεία μου, η οποία ήρθε στο σπίτι και μίλησε με τον πατέρα μου που είναι αδέρφια. Του είπε ότι η μαμά μου σε αγαπάει και δε γίνεται να έχει άλλο άνδρα και κάθισε λίγο μαζί μας και έφυγε. Και αμέσως μετά ο πατέρας μου άρχισε να τη βρίζει. 

Φόνος στη Μάνη: Ένα μήνυμα στο κινητό πυροδότησε τη ζήλεια του

Η μητέρα μου δεν του απαντούσε και αφού δεν του απαντούσαμε τίποτα, αυτός έφυγε, πήγε στο δωμάτιο του και εμείς με τη μαμά μου στο δικό μου. Καθίσαμε και συζητήσαμε και η μητέρα μου έπεσε για ύπνο στο κρεβάτι μου. Ο πατέρας μου στη συνέχεια ξαναήρθε στο δωμάτιο μου και είπε στη μητέρα μου που την ξύπνησε ότι "Με απατάς με τον κουμπάρο μου" και την έφτυσε».

«Είδα τη μαμά μου στο πάτωμα δίπλα στην καραμπίνα»

Ο φερόμενος ως δράστης, όπως λέει η κόρη του, «Αφού είπε αυτά έφυγε από το δωμάτιο και τότε η μητέρα μου, μου είπε ότι φοβάται ότι θα τη σκοτώσει και όταν το είπε αυτό σχεδόν ταυτόχρονα άκουσα την καραμπίνα του πατέρα μου να οπλίζει. Αμέσως μετά ο πατέρας μου ήρθε μέσα στο δωμάτιο με την καραμπίνα και στοχεύει τη μητέρα μου. Εγώ σηκώθηκα αμέσως και κούνησα την καραμπίνα και ο πατέρας μου αστόχησε.

Τότε η μαμά σηκώθηκε και έτρεξε, εγώ συνέχισα να πιάνω την καραμπίνα του πατέρα μου και αυτός μου έσκασε σφαλιάρα στο πρόσωπο και τότε η μαμά μου φώναξε να πάρω τηλέφωνο το 100. Πήρα και μιλούσα με την Αστυνομία ενώ ταυτόχρονα πήγα να μπω στο σαλόνι που είχε πάει η μαμά μου και ο πατέρας μου και τότε είδα τη μαμά μου στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι δίπλα στην καραμπίνα. Και τότε ο μπαμπάς μου μού είπε ότι την σκότωσε». Μετά βγήκε έξω και έτρεξε με τη θεία της στην Αστυνομία.

Προσπάθησε να το κάνει να φανεί σαν αυτοκτονία

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Απόστολο Λύτρα, ο δράστης είχε προαναγγείλει στη γυναίκα ότι θα τη σκότωνε. 

Μάνη: Σε κατάσταση σοκ η 16χρονη κόρη του ζευγαριού-Κηδεύτηκε η μητέρα της

Μάλιστα μετά το φονικό, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να απαλλαγεί των ευθυνών του, βάζοντας στα χέρια της νεκρής γυναίκας του μια σφαίρα και ένα μαχαίρι. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής, η άτυχη γυναίκα στο παρελθόν ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Τα τελευταία λόγια της 44χρονης στην κόρη της

Η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή και αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια της 44χρονης προς την κόρη της, λίγο πριν πέσει νεκρή. 

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είπε τη στιγμή που ο 44χρονος την κυνηγούσε με τη κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top