Μιχαλολιάκος- Λαγός: Aπό συναγωνιστές και ομοϊδεάτες...εχθροί- Ρήξη κορυφής

Μέσω «αντιπροσώπων» - οπαδών διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Σε έναν πόλεμο εξουσίας έχουν επιδοθεί οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες Μιχαλολιάκος και Λαγός. Μέσω «αντιπροσώπων» - οπαδών διασταυρώνουν τα ξίφη τους, αφού όπως φαίνεται, δε χωράνε δύο αρχηγοί στο ίδιο κελί. Σαν να πρόκειται για πολιτικούς άνδρες και όχι για καταδικασμένους εγκληματίες «μάχονται» για το ποιος είναι πιο δημοκράτης. 

Γιάννης Λαγός από το ευρωκοινοβούλιο: Θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

«Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ως ο φίρερ με μικρό το φι του ελληνικού εθνικισμού.  Ο ίδιος ο κύριος Μιχαλολιάκος είχε αντιγράψει από τον Χίτλερ την έννοια της “μεταφυσικής υπόστασης” του Αρχηγού» υποστήριξε οπαδός του Γιάννη Λαγού.

Πόσα χρόνια φυλάκισης αναμένονται για τον αρχηγό της ΧΑ Μιχαλολιάκο 

«Η αχαριστία προς τον ιδρυτή του Κινήματός μας είναι δείγμα ανανδρίας. Η ατιμία και η ανήθικη συμπεριφορά προς τον Αρχηγό του Λαϊκού μας Συνδέσμου, ενός άδολου Πατριώτη είναι ίδιον πρόστυχων και ασεβών ανθρώπων» υποστήριξε οπαδός του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι πρώτες ρωγμές στην εγκληματική οργάνωση είχαν αρχίσει να φαίνονται πολύ πριν τις εθνικές εκλογές του 2019. 
«Από αυτούς υπήρξαν οι πιέσεις, από τον Λαγό , από τον Κωνσταντίνου και κάποιους άλλους. Θέλανε Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες στο ψηφοδέλτιο» είπε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης.

Μετά τις εκλογές επήλθε η μεγάλη ρήξη. Μιχαλολιάκος και Λαγός, από ομοϊδεάτες και συναγωνιστές έγιναν εχθροί, με κοινό παρονομαστή τις εγκληματικές ενέργειες και των εκφοβισμό των αντιπάλων. 

«Όταν πήγαμε στο δικαστήριο είπαμε σε αυτούς που ήταν απέναντί μας ότι δεν τους αποδεχόμαστε σαν δικαιοσύνη γιατί είναι ψεύτες, υποκριτές ενώ κάποιοι άλλοι μπήκανε μέσα και εκλιπαρούσαν για οίκτο» έλεγε ο Γιάννης Λαγός τον Νοέμβριο του 2019.

«Μου λένε κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν διαβάσει ούτε βιβλίο, ούτε Μίκι Μάους δεν έχουνε διαβάσει, να μιλήσουν περί ιδεολογίας και πολιτικής. Έχω γράψει περισσότερα από 20 βιβλία και μου κάνουν τους professorες» είχε πει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, τον Ιούνιο του 2020.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα είναι καλύτερος professor στη φυλακή.  

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star