Κορωνοϊός: Οκτώ θάνατοι σε λίγες ώρες - Τελευταίο θύμα ένας 60χρονος

Στους 365 οι νεκροί

Αυξάνεται συνεχώς ο δραματικός απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν οκτώ ακόμα άνθρωποι, αυξάνοντας των αριθμό των θυμάτων στη χώρα μας στα 365.

Βατόπουλος: Τι να προσέχουν όσοι κινούνται στο κέντρο της Αθήνας

Τελευταίο θύμα του φονικού ιού είναι ένας 60χρονος, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Νωρίτερα, έχασε τη μάχη και ένας 68χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης άφησε την τελευταία του πνοή ένας άνδρας 67 ετών, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. 

Επίσης στο νοσοκομείο Μυτιλήνης κατέληξε ένας 84χρονος άνδρας και στο νοσοκομείο Καβάλας ένας 76χρονος και οι δύο με υποκείμενα νοσήματα. 

Κορωνοϊός: Διπλασιάστηκαν οι διασωληνωμένοι – Πιο κοντά το lockdown

Νεκρή και μια γυναίκα 86 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ μία ακόμα γυναίκα, 74 ετών κατέληξε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τέλος στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας έφυγε ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα. 

Χθες ανακοινώθηκαν 358 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο κορωνοϊός διέλυσε τον πνεύμονα ασθενή σε 7,5 ώρες

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 16.286 (ημερήσια μεταβολή +2.2%), εκ των οποίων 55.8% άνδρες.

Κορωνοϊός: 358 νέα κρούσματα - «Πρωταθλήτρια» ξανά η Αττική με 194

Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 78 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 73 (72.6% άνδρες).

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top