Νεκρή σε τροχαίο μάνα τεσσάρων παιδιών: «Προσπάθησα να τη βοηθήσω»

Τι είπε ο σύζυγος της 30χρονης για το μοιραίο βράδυ

Με αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος το Σάββατο, όταν μια νέα γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, στο Κομπηγάδι Αχαΐας. 

Η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ κινητοποιήθηκαν αμέσως και έφθασαν στον τόπο του τροχαίου για να την απεγκλωβίσουν. Ωστόσο, όταν κατέβηκαν στον γκρεμό, ήταν πλέον αργά, καθώς η 30χρονη γυναίκα είχε, ήδη, χάσει τη ζωή της.

Τι είπε ο σύζυγός της για το μοιραίο βράδυ

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίνοντας απαντήσεις για το μοιραίο βράδυ, καθώς διέρρευσαν φήμες ότι η γυναίκα του τηλεφώνησε λίγο πριν πεθάνει και ότι η πτώση της ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας της 30χρονης, ήταν μαζί σε διαφορετικά αυτοκίνητα, όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο. Επί τόπου ο σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία και ο ίδιος της κρατούσε συντροφιά, αφού η κοπέλα είχε ακόμα τις αισθήσεις της.

«Της έλεγα κρατήσου. Προσπάθησα να τη βοηθήσω αλλά ήταν πολύ βαθιά… Μετά ήρθαν οι πυροσβέστες, έκαναν τέσσερις ώρες να την ανεβάσουν… Ο πρώτος που κατέβηκε στον γκρεμό είχε φωνάξει ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις της, όμως μέχρι να την ανασύρουν είχε πεθάνει», ανέφερε για το μοιραίο βράδυ ο άνδρας της.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι η 30χρονη δεν του τηλεφώνησε λίγο πριν πεθάνει και ότι δεν ισχύον ούτε οι φήμες περί αυτοκτονίας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».