Λαμία: Τι είπαν οι γονείς της 13χρονης που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Τι ανεφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα της Τετάρτης από το νοσοκομείο Λαμίας η 13χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις 17χρονες. Οι γονείς της σε ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν στο πλευρό τους.

Άγριο περιστατικό βίας στη Λαμία: Τρεις 17χρονες ξυλοκόπησαν 13χρονη

Έτσι, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους: 

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον, τη βοήθεια και τη στήριξη όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την σκληρή δοκιμασία για την οικογένειά μας.

Ειδικότερα θέλουμε να πούμε "Ευχαριστώ" στην Υφυπουργό Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, τον Δήμαρχο Λαμίεων κ. Θύμιο Καραΐσκο, την Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Μπενιάτα, τον Δ/ντη της Δευτεροβάθμιας κ. Κώστα Αργυρόπουλο, το "Χαμόγελο του Παιδιού", το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, το ΕΚΑΒ και φυσικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Λαμίας για την φροντίδα και την ψυχολογική υποστήριξη στην κόρη μας. Ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο βίαιο περιστατικό. Διότι η "ΒΙΑ", πέρα από το σώμα, τραυματίζει πολύ πιο βαριά τις παιδικές ψυχές». 

Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς μετά την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε σε πάρκο από τρία 17χρονα κορίτσια, τα οποία την χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.