Τρίκαλα: Όλα ανοιχτά - Προβληματίζει η πέτρα που βρέθηκε δίπλα στη 16χρονη

Την αναζητούσαν οι δικοί της από χθες το βράδυ

Από μεγάλο ύψος φέρεται να έπεσε η 16χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, με την αστυνομία να εξετάζει με προσοχή και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πιθανόν η κοπέλα  να ανέβηκε στην εκκλησία σε σημαντικό ύψος και στη συνέχεια έπεσε στο κενό. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής στην νεκροψία που πραγματοποίησε επί τόπου, διαπίστωσε πως στο άψυχο σώμα της ανήλικης υπήρχαν εκχυμώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν από χτυπήματα, τα οποία όμως μπορεί να προκλήθηκαν και από πτώση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στο πτώμα της άτυχης κοπέλας, έχει βρεθεί μια μεγάλη πέτρα που φέρει ίχνη αίματος και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τον δολοφόνο του παιδιού, στην περίπτωση που ο ιατροδικαστής διαπιστώσει εγκληματική ενέργεια.

Για την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο και οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως η σορός που βρέθηκε άνηκε σε 30χρονη γυναίκα, τελικά όμως, σύμφωνα με το trikalavoice.gr αποδείχθηκε πως άνηκε σε ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε δεχθεί άγρια χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Η 16χρονη, Αλβανικής καταγωγής, ήταν μαθήτρια και διέμενε με την οικογένειά της στην πόλη των Τρικάλων. 

Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντός της έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για να δώσουν καταθέσεις, ενώ αναμένεται να φτάσει στην πόλη κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το πτώμα για νεκροψία – νεκροτομή. 

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι βρήκαν νεκρό έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. 

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα από χθες αναζητούσαν το κορίτσι οι δικοί της, ενώ η αδελφή της είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία, δηλώνοντας ότι είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της. 

Πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από λίγες μέρες το κορίτσι είχε κάνει καταγγελία για βιαιοπραγία από φίλο της.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top