Μεταξουργείο: Ποινική δίωξη σε δύο άτομα για την επίθεση κατά Μπακογιάννη

Οι άλλοι τρεις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι

Ποινική δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη στο Μεταξουργείο

Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι τρεις προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Υπενθυμίζεται, ότι περίπου 20 άτομα, σύμφωνα με την Αστυνομία, πέταξαν καφέδες και νερά στον δήμαρχο Αθηναίων χθες το βράδυ, την ώρα που αποχωρούσε από εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, η οποία έγινε εν όψει της σημερινής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Αυτά τα άτομα αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο υπό τις αποδοκιμασίες κατοίκων της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ