Βιτριόλι: Η Ιωάννα ζητά παραδειγματική τιμωρία για την επίθεση που δέχτηκε

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ζήτησαν οι συνήγοροι του θύματος

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ζήτησαν σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή, οι δύο συνήγοροι της Ιωάννας, ο Απόστολος Λύτρας και ο Νίκος Αλεξανδρής.

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λόγια της Ιωάννας για την προφυλάκιση της 35χρονης

Ζήτησαν να λάβουν ενημέρωση και να παραλάβουν ότι περιλαμβάνει ο φάκελος της δικογραφίας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με κατηγορούμενη μια 35χρονη.  

H Iωάννα νιώθει μια μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωσή της

«Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία μικρή ηθική ικανοποίηση για την Ιωάννα, μέχρι την τελική δικαίωσή της. Δε μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας και πρόσθεσε ότι «οι ποινές, είτε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας είτε για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, είναι μικρές μπροστά στη ζημιά που έχει γίνει». 

Επίθεση με βιτριόλι: Απομονωμένη σε ειδικό κελί κρατείται η 35χρονη

Ο έτερος δικηγόρος της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής  επεσήμανε ότι «θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια». Εξέφρασε, μάλιστα, την απορία του για το πώς η 35χρονη φέρεται να μην είναι καλά ψυχολογικά και να μην απολογείται και από την άλλη να ζητά να είναι μόνη της σε κελί για λόγους προστασίας.

Στο μεταξύ η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκούρη μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως είπε, χθες μετά την απόφαση προφυλάκισης της 35χρονης κατηρορούμενης, η ίδια φέρεται να ζήτησε να προαυλίζεται μόνη της στη φυλακή. Επίσης, σύμφωνα με τους δικηγόρους του 34χρονου θύματος, η κατηγορούμενη επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής, γιατί δεν είχε τι να πει, εφόσον τα στοιχεία της δικογραφίας είναι τόσο επιβαρυντικά για κείνη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»