Αρχαία Ολυμπία: Μυστήριος θάνατος 36χρονου αστυνομικού - Θα γινόταν πατέρας

Εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του με σφαίρα από το υπηρεσιακό του όπλο

Μυστήριο προκαλεί ο θάνατος 36χρονου αστυνομικού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα από το υπηρεσιακό του όπλο, σε πάρκινγκ στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. 

Ο αστυνομικός ήταν νιόπαντρος και σύντομα θα γινόταν και πατέρας, όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Νεκρός ένας αστυνομικός στην Ηλεία - Φέρει τραύματα από όπλο

Ο 36χρονος είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στον Πύργο Ηλείας και κατευθυνόταν προς την Αρχαία Ολυμπία, χθες το απόγευμα. Είχε αργήσει στην υπηρεσία του και οι συνάδελφοί του επικοινώνησαν με τη μητέρα του, η οποία τους είπε ότι είχε ήδη φύγει από το σπίτι. Οι αστυνομικοί τότε άρχισαν να τον ψάχνουν, μέχρι που τον εντόπισαν πυροβολημένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Το όχημά του ήταν με αναμμένη τη μηχανή, ενώ προειδοποιητικό σημείωμα δε βρέθηκε. Φορούσε μάλιστα και τη στολή του, καθώς πήγαινε στην υπηρεσία του. Δίπλα του βρέθηκε και το τάπερ με το φαγητό του.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ανέφερε ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο που έσφυζε από ζωή, ήταν πολύ αθλητικός και υπήρξε στην ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προβληματίζονται, καθώς δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά και τα στοιχεία δεν ταιριάζουν μεταξύ τους με αυτή την πράξη. 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.  

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»