Αλεξανδρούπολη: Ανακοπή υπέστη ο πατέρας πριν τη σύγκρουση με τον γιο του

Νέα στοιχεία στην οικογενειακή τραγωδία

Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην οικογενειακή τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στην Αλεξανδρούπολη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 68χρονος άνδρας συγκρούστηκε σφοδρά με το όχημα που οδηγούσε ο γιος του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε πατέρας σε τροχαίο με τον γιο του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στρατή Λημνιού για την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άτυχος πατέρας υπέστη ανακοπή καρδιάς μόλις μερικά δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση με τον 43χρονο γιο του, όπως έδειξαν τα στοιχεία της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε. Αυτό σημαίνει ότι ο άτυχος 68χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του, με αποτέλεσμα την πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι ο γιος του 68χρονου δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε συγκρουστεί με τον ίδιο του τον πατέρα, κάτι που ανακάλυψε μόλις τον είδε, όταν έσπευσε τρέχοντας να βοηθήσει τον οδηγό του άλλου οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε. Μάλιστα, στο αμάξι του επέβαιναν και τρία μικρά παιδιά, εγγόνια του άτυχου άνδρα που ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να εξεταστεί για περαιτέρω εξελίξεις.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».