Οnline προσφορές στις πιο λαχταριστές πίτσες φτιαγμένες από Master Chefs

Η l’artigiano τις φέρνει στην πόρτα σου με «Παράδοση χωρίς Επαφή»

Πώς θα σου φαινόταν αν χτύπαγε το κουδούνι και απ΄έξω σε περίμεναν πεντανόστιμες πίτσες της επιλογής σου φτιαγμένες από τους... Master Chefs του είδους και μάλιστα σε προσφορά;

Τα όνειρα πολλές φορές γίνονται πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο απέχει μόνο μερικά κλικ, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις τη μαγική λέξη… l’artigiano.

Το κορυφαίο brand ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα προσαρμόζεται στις τρέχουσες συνθήκες, προχωρώντας σε αποκλειστικές online προσφορές στις αγαπημένες και λαχταριστές πίτσες της.

Έτσι με κάθε σου online παραγγελία, θα μπορείς να απολαμβάνεις 3 πίτσες από την κατηγορία Classica, μόνο με 5€ τη μία, αλλά και 2 πίτσες από την ίδια κατηγορία με μόλις 10€. Και όλα αυτά χωρίς «εκπτώσεις» στην ποιότητα των υλικών. 

Η αγαπημένη σου πίτσα στην πόρτα σου 

Μαζί με όλα τα επιπλέον μέτρα πρόληψης που έχει λάβει η l’artigiano, πρόσφατα εφάρμοσε και τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα. 

Η διαδικασία αυτή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην υπάρχει οποιαδήποτε επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία όλων των εμπλεκομένων.

Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο για online παραγγελίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano ή κατεβάστε την εφαρμογή από το itunes ή το play store και βγείτε χορτασμένοι!

 

  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top