Κορωνοϊός: Αρνούνται να μπουν σε καραντίνα στον Πύργο

Απίστευτες καταγγελίες του δημάρχου της πόλης

Εγκληματική είναι η συμπεριφορά κάποιων κατοίκων στον Πύργο, οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, κυκλοφορούν ανενόχλητοι παντού, χωρίς να λαμβάνουν μέτρα προστασία, θέτοντας σε κίνδυνο τους συμπολίτες τους. 

Άλλα επτά κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Αυτό κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, αποκαλύπτοντας πως ενώ ο νομός Ηλείας έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, συγγενείς των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους ή συνάδελφοί τους, αρνούνται να μπουν σε καραντίνα. 

Κορωνοϊός: Στα 73 τα κρούσματα–Κλείνουν σχολεία, ΚΑΠΗ, ακυρώνονται εκδρομές

Ο ίδιος τόνισε πως συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ πρόσθεσε πως τίθεται πλέον ζήτημα προσωπικής υπευθυνότητας. 

«Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, κυκλοφορούν ελεύθεροι», είπε ο κ. Αντωνακόπουλος, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στον Πύργο. 

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε σοβαρή κατάσταση είναι από την Αμαλιάδα, ενώ στο ίδιο γκρουπ εκδρομέων που επισκέφτηκαν τους Αγίους Τόπους και πολλοί από αυτούς νόσησαν από κορωνοϊό είναι από την Ηλεία.