Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπονται στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών. Οι οδηγοί θα πρέπει να αποφύγουν τους παρακάτω κεντρικούς δρόμους: 

-Το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 7:00 έως τις 14:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Π. Κανελλοπούλου, στο ύψος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρέα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης πρασίνου.

-Την Κυριακή, από τις 7:30 έως τις 14:30, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αμαλίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανύψωσης.
 
-Την Κυριακή, από τις 7:30 έως τις 10:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού πρόσοψης κτιρίου

-Την Κυριακή, από τις 8:00 έως τις 11:00 προβλέπεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της οδού Σταδίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.