Βίντεο από το δυστύχημα στη Λαμία-Σκοτώθηκε πατέρας τεσσάρων παιδιών

Η γυναίκα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του σκοτώθηκε ένας πολύτεκνος πατέρας 37 ετων, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγός του.

Η στιγμή της σύγκρουσης κόβει την ανάσα. Η μαύρη μερσεντές που βλέπετε στα δεξιά του πλάνου και στην οποία επιβαίνει η σύζυγος και τα δυο κοριτσάκια του 37χρονου, κινείται προς το σπίτι τους στη Λαμία. 

Από τον παράδρομο, αριστερά του πλάνου βλέπετε να έρχεται η BMW με τους δυο νεαρούς από τη Στυλίδα. Η ώρα είναι 5 τα ξημερώματα. Η BMW των νεαρών παίρνει με μεγάλη ταχύτητα ανοιχτά τη στροφή και συγκρούεται μετωπικά με το αυτοκίνητο του πολυτέκνου πατέρα.

Ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι στον άτυχο πατέρα που ήταν και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, 1 χιλιόμετρο από το σπίτι του στον παράδρομο της ΕΟ, λίγο πριν τα φανάρια Σερδάρη.

Τα δυο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών…

Λαμία: «Χάσαμε το καλύτερο παιδί» - Πολύτεκνος πατέρας ο 37χρονος

Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια τους τραυματίες. Ο άτυχος πατέρας ανασύρεται νεκρός. Σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγός του και τα δυο παιδιά τους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι ο οδηγός ενός τρίτου αυτοκινήτου σταματά, βλέπει τους νεαρούς επιβάτες της BMW που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά να βγαίνουν κουτσαίνοντας από το αυτοκίνητο και αντί να βοηθήσει απομακρύνεται από τα δυο χτυπημένα αυτοκίνητα.

Οι δυο επιβάτες της BMW σαστισμένοι δεν πηγαίνουν αρχικά προς την οικογένεια ενώ για βοήθεια σπεύδουν επιβάτες άλλων δυο αυτοκινήτων που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα.

Η οικογένεια επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα, όπου τα δυο κοριτσάκια τους, 8 και 10 ετών, ήταν παρανυφάκια.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR