Κορυδαλλός:Ανατροπή με τον καθηγητή που φέρεται να ασέλγησε σε 9χρονο

«Με κατήγγειλαν για να κρύψουν ότι με λήστεψαν»

Ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση ασέλγειας ενός παιδιού μόλις 9 ετών με κατηγορούμενο έναν καθηγητή μουσικής στον Κορυδαλλό.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του 9χρονου και ο σύντροφός της τον κατήγγειλαν για ασέλγεια προκειμένου να κρύψουν ότι τον λήστεψαν. 

Τι έχει συμβεί με την υπόθεση ασέλγειας στον Κορυδαλλό 

Σύμφωνα με την καταγγελία του παιδιού ο καθηγητής του αποπειράθηκε  να το κακοποιήσει σεξουαλικά στο τρίτο μάθημα μέσα στο σπίτι του. Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει και τα είπε όλα στον πατέρα του ο οποίος πήγε στο σπίτι του καθηγητή και τον ξυλοκόπησε.

Η υπόθεση έφθασε στην αστυνομία και στη συνέχεια στον ανακριτή. Ο καθηγητής όμως δίνει μία άλλη διάσταση στα γεγονότα.

«Με κατήγγειλαν ψευδώς γιατί προηγουμένως η μάνα και ο σύντροφός της μαζί με έναν άλλο άντρα μπήκαν στο σπίτι μου και με λήστεψαν, αφαιρώντας πέντε πολύτιμες κιθάρες η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 10.000 ευρώ» υποστήριξε.

Καθηγητής μουσικής ασέλγησε σε εννιάχρονο αγόρι – Τον ξυλοκόπησε ο πατέρας

«Είναι ψέματα ότι ο πατέρας του παιδιού με χτύπησε. Αυτός που με χτύπησε είναι ο σύντροφος της μητέρας ο οποίος και με λήστεψε» προσθέτει ο καθηγητής μουσικής.

Για να καλύψουν την άγρια ληστεία σε βάρος μου πήγαν και κατήγγειλαν ψευδώς ότι ασέλγησα στο παιδί. Από την άγρια συμπεριφορά τους κινδύνευσε η ζωή μου. Ο σύντροφος της μητέρας μου έβγαλε και όπλο».

Η καταγγελία έγινε αρχές Νοεμβρίου και ο καθηγητής μετά τον ξυλοδαρμό υπέβαλε μήνυση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου, η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν πιστοποίησε κακοποίηση ενώ ο καθηγητής ζητά να γίνει κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον σύντροφο της μητέρας.

Ο καθηγητής μουσικής προφυλακίστηκε πριν από δύο ημέρες με την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο κάτω των 12 ετών 
αλλά αρνείται κάθε κατηγορία. Έχει αναπηρία 80% και παραμένει σε νοσηλεία από τα τραύματα που έχει υποστεί μετά τον ξυλοδαρμό του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα