Ανατροπή στο Μοναστηράκι: Δε μαχαιρώθηκε ο άνδρας που βρέθηκε αιμόφυρτος

Στις κάμερες ασφαλείας δε φαίνεται να ήρθε σε επαφή με άλλο άτομο

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτος στον σταθμό στο Μοναστηράκι. 

Αρχικά είχαν διαρρεύσει πληροφορίες πως ο άτυχος άνδρας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, όμως νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Φωτογραφία: InTime

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου μετά από λίγη ώρα εξέπνευσε. Οι γιατροί φέρεται να είπαν σε αστυνομικούς ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών που εξέτασε δε φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο, ενώ κινούταν βοηθούμενος από ένα «Πι».

Πλέον τις απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα θα τις δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Όλα συνέβησαν στις 12:30, όταν ο σταθμός ήταν κατάμεστος από κόσμο. Ο άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και εκεί έφτασε και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.