Δίκη Φαρμακοποιού: «Με έπνιγε το άδικο» λέει ο καθ ' ομολογίαν δολοφόνος

Σε κλάματα ξέσπασε η σύζυγος και η κόρη του θύματος - «Είσαι ψεύτης»

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"  τη φραστική επίθεση της συζύγου του φαρμακοποιού όταν είδε τον δράστη 

Με την απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του φαρμακοποιού, Βασίλη Φλώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, τον Σεπτέμβριο του 2018, συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών. 

Δίκη φαρμακοποιού: «Δε δέχομαι συγνώμη από τον φονιά του άντρα μου»

«Με έπνιγε το άδικο. Πήγα στο φαρμακείο να τον παρακαλέσω να με αφήσει ήσυχο» ανέφερε ο δράστης στην απολογία του που κράτησε είκοσι λεπτά και συνέχισε: 

Είχα μαζί μου το όπλο. Πήγα στο σπίτι. Είδα να ανοίγει η πόρτα και άρχισα να πυροβολώ. Δε θυμάμαι πόσες φορές. 
Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια.  Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ακόμα και υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας είπε στην οικογένεια μου ότι δεν είμαι δολοφόνος

Ένταση επικράτησε στη δικαστική αίθουσα, μόλις ολοκληρώθηκε η απολογία του. Η σύζυγός και η κόρη του του αδικοχαμένου Βασίλη Φλώρου ξέσπασαν σε κλάματα. «Είσαι ψεύτης» του φώναζαν. 

Την καταδίκη του προτείνει η Εισαγγελέας

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ο κατηγορούμενος να κριθεί ένοχος, λέγοντας πως είχε πλήρη επίγνωση της πράξης του. 

Οδηγήθηκε στο έγκλημα από ταπεινά αίτια. Ήθελε να αποφύγει να πληρώσει το χρέος στον φίλο του.  Μεθόδευσε τις κινήσεις του πριν και μετά το έγκλημα. Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν έγινε η ανθρωποκτονία. 
 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου