«Μαφία φυλακών Κορυδαλλού»: Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Γ.Αντωνόπουλος

Σοκαρισμένος ο γιος και η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο συνήγορος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τη μαφία των φυλακών. Την ίδια ώρα, άφωνη άκουγε χθες η οικογένεια του δολοφονηθέντα Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τις απολογίες των φερόμενων ηθικών αυτουργών, ενώ μέσω της δικηγόρου της υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος της πέθανε μετά από οργανωμένο σχέδιο. 

Σοκαρισμένος ο γιος και η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, άκουσαν χθες στο δικαστήριο τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του να λένε πως ο δικηγόρος πέθανε από κακή τύχη, καθώς ήθελαν απλά να τον εκφοβίσουν.

Δίκη για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι

«Η οικογένεια γνωρίζει ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν έχασε τη ζωή του από κακή του τύχη αλλά από ανθρωποκτονία από πρόθεση με βάση σχέδιο» λέει η δικηγόρος της οικογένειας Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος

Όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο του Star νέα αίτηση αποφυλάκισης έκανε ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού» μετά τη χθεσινή απολογία του Αλβανού Κλόντι, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του ποινικολόγου, έδειξε τον Αριστείδη Φλώρο, ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή στον συγκρατούμενο του Μπάκο, να τον σκοτώσει έναντι των 100.000 ευρώ.

«Έχουμε προσφύγει στο Συμβούλιο Εφετών. Στην υπόθεση αυτή έχει καταργηθεί η απλή δικαστική λογική. Είναι αδιανόητο το μεγάλο θύμα μετά τον Ζαφειρόπουλο να είναι φυλακή. Αυτός που οργάνωσε τη δολοφονία του, όπως είπε χθες ο Λεκοτσάι, να είναι ελεύθερος και ένας επίλεκτος δικηγόρος να έχει καταστραφεί» λέει ο συνήγορος του Γ.Αντωνόπουλου, Αλέξης Κούγιας.

«Στην απόπειρα δολοφονίας του Αντωνόπουλου, ο Φλώρος ήταν στο αυτοκίνητο με τους μπράβους του»

Ήταν 3 Νοεμβρίου του 2014, στις 7 και μισή το πρωί στην Πεντέλη, όταν ο Γιώργος Αντωνόπουλος βγαίνει από την αυλόπορτα του σπιτιού του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με δυο άντρες οι οποίοι τον απειλούν. Ο ένας κρατάει πιστόλι με σιγαστήρα και ο άλλος καλάσνικοφ. Μετά από διάλογο λίγων δευτερολέπτων, τον πυροβολούν στο πρόσωπο. Ο δικηγόρος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δύο δράστες τρέπονται σε φυγή. 

«Στην απόπειρα για τη δολοφονία του Αντωνόπουλου ήταν ο Όλντι με τον Μπάκο στο ένα αυτοκίνητο και στο άλλο ο Φλώρος με τους μπράβους του» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος Κλόντι.

Η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου θα συνεχιστεί στις 10 Οκτωβρίου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star