Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία στα Πατήσια - Συνελήφθη ο δράστης

Τον σκότωσε και πήγε σπίτι του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου, που σημειώθηκε γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στα Πατήσια.

Πυροβολισμοί στα Πατήσια – Νεκρός ένας άνδρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είναι ένας 56χρονος, ο οποίος, μετά από λογομαχία έξω από μαγαζί στην περιοχή, έφυγε από τον χώρο και επανήλθε οπλισμένος, τραυματίζοντας στη συνέχεια έναν 35χρονο θαμώνα και σκοτώνοντας τον 42χρονο.

Ο 56χρονος αρχικά διέφυγε και μετά από την κινητοποίηση της αστυνομίας, εντοπίστηκε σπίτι του όπου και συνελήφθη.Στην κατοχή του βρέθηκαν πιστόλι, σφαίρες και πιστόλι κρότου.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τα δραματικά δευτερόλεπτα λίγο μετά την αιματηρή συμπλοκή. Στον δρόμο είναι αιμόφυρτοι δυο άντρες. Ο ένας έχει τις αισθήσεις του, φέρεται να είναι πακιστανικής υπηκοότητας,  ο άλλος , 42 ετών, υπήκοος Αλβανίας. Οι αστυνομικοί μόλις έχουν φτάσει και με αναμμένους τους φακούς προσεγγίζουν τους δυο άντρες. 

Οι κάτοικοι της περιοχής ξύπνησαν από απανωτούς πυροβολισμούς. Βγήκαν στα μπαλκόνια τους και αντίκρυσαν αυτή τη θέα . Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Το θύμα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων φέρεται αν ήταν πατέρας δύο παιδιών. Τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top