Λύση σωτηρίας για τη ΔΕΗ αναζητά η κυβέρνηση

Ορατός ο κίνδυνος black out- Στα όρια του το σύστημα

Στη πώληση μέρους των δικτύων της ΔΕΗ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση προκειμένου να σώσει τον ενεργειακό κολοσσό από την καταστροφή. Ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης περιέγραψε σήμερα με μελανά χρώματα τη λειτουργίας μιας επιχείρησης που καταρρέει.

Οι καταναλωτές τρέμουν τις αυξήσεις. Η κυβέρνηση φοβάται την κατάρρευση της επιχείρησης. 

Ακόμα και ο αρμόδιος υπουργός δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο black out καθώς η εταιρία ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ...

«Δε θέλω να τρομάξω τον κόσμο αλλά έχουμε διακοπές. Είμαστε όλοι σε επιφυλακή  να προειδοποιήσουμε τις επιχειρήσεις όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει…» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης στον ΣΚΑΙ.

Κάθε ημέρα δίνεται μάχη για να αποφευχθεί το black out.  Όλος ο μηχανισμός είναι σε εγρήγορση για την επάρκεια στο ρεύμα.

7,5 εκ. καταναλωτές αγωνιούν για την επόμενη ημέρα , όπως και 17.000 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ. Ο υπουργός Ενέργειας καταγγέλλει τις καταστροφικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και ψάχνει απεγνωσμένα τη λύση στο αδιέξοδο.

Το παλιό σενάριο της πώλησης μέρους της ΔΕΗ δεν υπάρχει πια αφού δε βρίσκεται στρατηγικός επενδυτής.

Η κυβέρνηση τώρα προσανατολίζεται στη πώληση μέρους του ΑΔΜΗΕ, δηλαδή των δικτύων της ΔΕΗ , ώστε μα τα χρήματα αυτά να μπορέσει να ανακόψει την καταστροφική πορεία της επιχείρησης. 

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top