Δολοφονία βιολόγου: Βρέθηκε αίμα της στα παπούτσια του 27χρονου

«Όταν με κυριεύει αυτή η μανία δεν μπορώ να το ελέγξω»

Αίμα της 60χρονης Αμερικανίδας, Suzanne Eaton φαίνεται ότι βρέθηκε στα παπούτσια του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στα εργαστήρια της αστυνομίας, οι ειδικοί ερευνητές εντόπισαν σε ένα από τα παπούτσια του κατηγορούμενου κηλίδες αίματος, που ταυτοποιήθηκαν με το DNA της άτυχης βιολόγου. 

Ήταν ζωντανή όταν τη μετέφερε στο σπήλαιο

Επίσης οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος μετέφερε ζωντανή τη βιολόγο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, ενώ η Αμερικανίδα χτυπούσε με τα χέρια της το καπό και φώναζε να της ανοίξει. 

«Όταν με κυριεύει αυτή η μανία δεν μπορώ να το ελέγξω. Το μετανιώνω, αλλά είναι αργά»

Την ίδια ώρα η αστυνομία επιχειρεί να σκιαγραφήσει το ψυχολογικό προφίλ του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας Suzanne Eaton

Θάνατος βιολόγου: Το σπαρακτικό «αντίο» του γιου και της μητέρας της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 27χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι πολύ συχνά τον κυριεύει μια μανία που δεν μπορεί να την ελέγξει. 

Όταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω. Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά, φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας. 

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως ο νεαρός αγρότης πιθανόν να εμπλέκεται και σε άλλες επιθέσεις εναντίον γυναικών. Μία από τις γυναίκες, με καταγωγή από την Πολωνία, που έπεσε θύμα, φέρεται να αναγνώρισε το αυτοκίνητο του δολοφόνου από την αεροτομή που είχε στο πίσω μέρος, κι έτσι και ο ίδιος ο δράστης αναγκάστηκε να ομολόγησε τη συγκεκριμένη επίθεση.

Τα δύο σενάρια για το πώς δολοφονήθηκε η βιολόγος στην Κρήτη

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 27χρονος τη μοιραία μέρα είχε βγει για κυνήγι θανάτου, αφού κατά την ομολογία του παραδέχθηκε με κυνικό τρόπο ότι έψαχνε στις παραλίες μια γυναίκα για να της κάνει κακό. 

Δεν είχε δείξει τίποτα ύποπτο μετά τη δολοφονία

Η οικογένεια του 27χρονου ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι πίσω από τη στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα κρύβεται ο δικός τους άνθρωπος. Όπως λένε η συμπεριφορά του δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία, ενώ κανείς δεν τον είχε ικανό να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα. 

Δολοφονία βιολόγου: Τη βίασε και μετά την πέταξε στη σπηλιά

Ωστόσο γείτονας του 27χρονου υποστήριξε πως είχε ασταθή συμπεριφορά. Ανέφερε μάλιστα ένα περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν όταν πήγε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα με άρβυλα, μπουφάν και το κύμα να φτάνει τα δύο μέτρα. 

Τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δε δουλεύει το μυαλό του σωστά, είπε. 

Την Παρασκευή ο 27χρονος αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα και να ρίξει φως στις συνθήκες της δολοφονίας της Suzanne Eaton. 

Μαρτυρικός ο θάνατός της

Σοκαριστικά είναι τέλος και τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, ο οποίος έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. Όπως είπε ο κ. Παπαδομανωλάκης πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις στην καριέρα του. 

Σκότωσαν τη βιολόγο στα Χανιά: Της έφραξαν το στόμα και τη μύτη

Ο θάνατος της γυναίκας ήταν βασανιστικός και επήλθε αρκετή ώρα αφότου ο 27χρονος την πέταξε από μεγάλο ύψος στο παλιό σπήλαιο του γερμανικού πολυβολείου. 

Οι δύο σπηλαιολόγοι που την εντόπισαν είπαν πως την βρήκαν σε καθιστή στάση με το κεφάλι της γυρτό ανάμεσα στα πόδια της, κάτι που εξηγεί τον ασφυκτικό θάνατο λόγω θέσης. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, καθώς τα πλευρά της ήταν σπασμένα και όπως έπεσε στο σπήλαιο, από τη θέση που πήρε το κορμί της επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο η αναπνοή της. 

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως ο δικηγόρος του 27χρονου παραιτήθηκε την Τετάρτη, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και το απόγευμα ανέλαβε άλλος νομικός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top