Προσαγωγές για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Στο φως της δημοσιότητας η τελευταία φωτογραφία

Σε δεκάδες προσαγωγές προχωρούν οι αρχές στην Κρήτη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που δολοφόνησαν την Αμερικανίδα βιολόγο. Οι αστυνομικοί συγκρίνουν το γενετικό υλικό από τα άτομα που έχουν προσαγάγει με τα ίχνη που βρέθηκαν πάνω στο σώμα της ατυχής γυναίκας.

To φως της δημοσιότητας βλέπει και η τελευταία φωτογραφία της Σουζάν Ίτον. Είναι η αναμνηστική φωτογραφία που τράβηξαν μια μέρα πριν εξαφανισθεί από το συνέδριο που συμμετείχε στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η βιολόγος είχε έναν αργό και βίαιο θάνατο. Δεν αποκλείεται να έχει υποστεί και σεξουαλική επίθεση. Αυτό μαρτυρούν σύμφωνα με πληροφορίες τα σημάδια που άφησε στο σώμα της ο δολοφόνος πριν την στραγγαλίσει .Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να είχε συνεργό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στη Νέα τηλεόραση, ο τελευταίος άνθρωπος την είδε να περπατά ακριβώς σε αυτό το εικονοστάσι.

Σε αυτό το γεφυράκι άφησε τα τελευταία της ίχνη .Εδώ φαίνεται ότι συνάντησε τον δολοφόνο της. Πιθανότατα να επέβαινε σε κάποιο αυτοκίνητο και αφού τη σκότωσε την τύλιξε σε ένα σεντόνι και την μετέφερε σε βάθος 60 μέτρων μέσα στο τούνελ. Σε αυτό το σημείο περπάτησε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος που έφτασε στο νησι για να κάνει ρεπορτάζ.

Μάλιστα συνομίλησε με τους δυο ιατροδικαστές.

Οι αστυνομικοί από την ημέρα που εντόπισαν το πτώμα της 60 χρονος ,κάνουν δεκάδες προσαγωγές ατόμων από τους οποίους λαμβάνουν γενετικό υλικό ώστε να το τακτοποιήσουν με ίχνη που βρέθηκαν πάνω στο σώμα της Αμερικανίδας με τη μέθοδο του DNA.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ