ΕΛ.ΑΣ: Βρήκαν τον «ληστή της ντουλάπας» αλλά... δεν το είπαν ποτέ!

Συνελήφθη και για την δολοφονία ενός άντρα στον Νέο Κόσμο

Τον περίφημο «ληστή της ντουλάπας» είχε στα χέρια της η αστυνομία αλλά δεν το δημοσιοποίησε ποτέ, για άγνωστο λόγο. Πρόκειται για έναν ποινικό ο οποίος συνελήφθη και για την δολοφονία ενός άντρα στον Νέο Κόσμο. 

Τον Μάρτιο του 2016 άγνωστοι δολοφονούν έναν 54χρονο μέσα στο σπίτι του στο Νέο Κόσμο και του κλέβουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Έναν χρόνο μετά, τον Απρίλιο του 2017, άγνωστοι εισβάλουν σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο όπου μέσα βρίσκεται μια ηλικιωμένη και η οικιακή της βοηθός για να τις ληστέψουν. Ο δράστης έμεινε κρυμμένος μέσα στην ντουλάπα για 14 ώρες.  Παρά το γεγονός ότι αστυνομικοί είχαν ελέγξει το σπίτι, δεν τον είχαν εντοπίσει. Κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει αφήνοντας πίσω του τα περιττώματα του. Από τότε οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον περίφημο «ληστή της ντουλάπας». Το 2018 η αστυνομία ανακοινώνει ότι συνέλαβε τους δράστες της δολοφονίας που είχε γίνει στον Νέο Κόσμο. Ανάμεσα τους όπως πιστοποίησαν τα εργαστήρια ήταν και ο «ληστής της ντουλάπας». Η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε ποτέ ότι ήταν και  στην ληστεία του Παλαιού Φαλήρου. Κάποιοι λένε γιατί δεν ήθελε να θυμηθεί η κοινή γνώμη ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο των ελληνικών αρχών. Δηλαδή ένας ληστής να είναι κρυμμένος μέσα σε μια ντουλάπα για 14 ώρες και να μην τον ανακαλύπτει κανείς ούτε καν από τη… μυρωδιά. Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 40 ετών. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top