Πάτρα: Τρελή πορεία αστικού λεωφορείου - Παρέσυρε πέντε αυτοκίνητα - Bίντεο

Ο οδηγός είχε κατέβει... χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως

Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο της Πάτρας, από τρελή πορεία ακυβέρνητου λεωφορείου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Αστικό λεωφορείο, που ήταν προσωρινά σταθμευμένο επί της οδού Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Κανακάρη, ξεκίνησε την τρελή πορεία του.

Ο οδηγός στάθμευσε το μεγάλο όχημα προσωρινά στο σημείο, πιθανότατα χωρίς να το ακινητοποιήσει πλήρως, Έτσι το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ , άρχισε να κινείται ακυβέρνητο, καθώς ο οδηγός είχε κατέβει απ’ αυτό, σύμφωνα με μαρτυρίες. 

Η ανεξέλεγκτη πορεία του λεωφορείου είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει πέντε αυτοκίνητα, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Τελικά ακινητοποιήθηκε σε μια κολόνα. Ακόμα, ζημιές προκλήθηκαν και σε τρία σταθμευμένα δίκυκλα.

πηγή: tempo24