Νεκρό μωρό στο Αίγιο: «Την πήγα στο νοσοκομείο και έμαθα ότι είχε γεννήσει»

Η 35χρονη αρνείται να πει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού

Για πρώτη φορά «σπάει» τη σιωπή του ο αδελφός της 35χρονης, η οποία φέρεται να γέννησε και να πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια στο Αίγιο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της αδελφής του και έπεσε από τα «σύννεφα» όταν, πηγαίνοντάς την στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι έχει γεννήσει.

Το DNA «μίλησε»: Η 35χρονη είναι η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Όπως είπε στην εκπομπή «Μαζί σου», πριν λίγες μέρες πήγε εντελώς τυχαία στο πατρικό του και βρήκε την αδελφή του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως την πήγε στο νοσοκομείο του Αιγίου κι εκεί οι γιατροί έκαναν στη γυηναίκα μια εξέταση και τον ενημέρωσαν πως έχει υψηλό σάκχαρο και είναι έγκυος. 

Αίγιο: Νεκρό γεννήθηκε το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, την πήγε σε μια γυναικολόγο, η οποία τον ενημέρωσε πως η αδελφή του είχε αποβάλει και πως έπρεπε να κάνει απόξεση για να μην παρουσιάσει επιπλοκές. Του ζήτησε μάλιστα για την επέμβαση 450 ευρώ, κι επειδή ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα, πήγαν στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως η αδελφή του είχε γεννήσει. 

Αίγιο: Νεκρό εδώ και τέσσερις μέρες το μωρό που βρέθηκε στα σκουπίδια

Στο διάστημα μέχρι να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου είχε ήδη γίνει η ανώνυμη καταγγελία ότι ένα μωρό πετάχτηκε στα σκουπίδια. Όπως είπε ο αδελφός της γυναίκας ήταν την ίδια μέρα που είχαν το ραντεβού για την απόξεση. 

«Αν γνώριζα ότι η αδελφή μου είναι έγκυος και γέννησε να είστε σίγουρη ότι εγώ πρώτος δε θα επέτρεπα να γίνει αυτό που έγινε. Δε γνωρίζω ποιος είναι ο πατέρας, η αδελφή μου δε μιλάει, δε λέει τίποτα για τον πατέρα του παιδιού, αλλά επειδή σε λίγους μήνες θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας να ξέρετε ότι εγώ δε θα άφηνα να γίνει αυτό που έγινε», είπε. 

Η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και όλη η οικογένεια. Οι γονείς της 35χρονης, με τους οποίους έμενε μαζί δεν είχαν καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη της, όπως και κανένας άλλος. 

Τα ερωτήματα που τους βασανίζουν είναι πάρα πολλά, αλλά η 35χρονη αρνείται να δώσει τις απαντήσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top