Απαγωγή Γαλλίδας στη Λαμία: «Καλώς ήρθες στην καινούρια σου φυλακή»

Καταπέλτης το βούλευμα για τον νεαρό άντρα

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τον νεαρό άντρα, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε όμηρο μία Γαλλίδα στο σπίτι του στη Λαμία. Η Τασούλα Παπανικολάου έχει τις αποκλειστικές πληροφορίες. 

Έδενε τη Γαλλίδα παρά τη θέληση της, την αποκαλούσε σκλάβα του σεξ, της είπε όταν την οδήγησε στο σπίτι του στη Λαμία «καλώς ήρθες στην καινούρια σου φυλακή». Δεν είναι παιχνίδι, είναι απαγωγή. Αυτά αναφέρονται σύμφωνα με πληροφορίες στο βούλευμα που αφορά στην υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Ανατριχίλα από την περιγραφή της Γαλλίδας: «Σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω»

Σύντροφος Λαμιώτη: «Με έδενε με σχοινί και μαντήλι με τη θέλησή μου»

Η Γαλλίδα σώθηκε καθώς κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και να του δώσει στοιχεία για το που βρισκόταν. Οι αρχές τη βρήκαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι του άντρα. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της. Η ίδια ήρθε από τη Γαλλία μόνη της, όπως λέει, το κινητό της ήταν πάντα σε λειτουργία και έχει παραδεχτεί ότι επικοινωνούσε με την οικογένεια της.

Ο 34χρονος κατηγορείται και για βιασμό άλλων δυο νεαρών γυναικών σε απροσδιόριστο όμως, όπως αναφέρεται χρόνο. Αρνείται και αυτές τις κατηγορίες. Απαλλακτικό είναι το βούλευμα για τη σύντροφο του καθώς κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Το χρονικό

Πριν 4 χρόνια, η 40χρονη είχε ξαναέρθει στην Ελλάδα. Είχε ερωτευθεί τον δράστη και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα την είχε φιλοξενήσει για λίγο. Όταν γύρισε στη Γαλλία διατήρησαν επαφή μέσω facebook. Όμως μετά ήρθε ο χωρισμός.

Ο 34χρονος κατάφερε να την κερδίσει πάλι μεσω facebook. Έτσι εκείνη αποφάσισε να ξαναέρθει στη Λαμία, χωρίς να υποψιάζεται την κόλαση που θα ακολουθούσε. Όταν έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο άνδρας την πήρε από σταθμό στο Λινακοκλάδι. Λίγο πριν μπουν στο σπίτι όμως την έδεσε και τη φίμωσε όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς.

Μέσα σε εκείνο το δωμάτιο την κρατούσε κλειδωμένη μακριά από το φως του ηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα φέρεται να είπε «Αυτό είναι κάτι συνηθισμένο στην Ευρώπη, για να κάνει η γυναίκα ότι της ζητήσεις».
Ωστόσο η 40χρονη φαίνεται πως τον έπεισε να τη λύσει. Έτσι όταν εκείνος έλειπε κατάφερε να επικοινωνήσει με τους δικούς της στη Γαλλία οι οποίοι απευθυνθήκαν στο προξενείο.  Η Iντεροπόλ ανέλαβε δράση και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές. Oι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο μαζί με την 24χρονη σύντροφο του η οποία ζούσε στο σπίτι μαζί του.

Οι αστυνομικοί στη Λαμία έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου και βρήκαν μέσα τη 40χρονη Γαλλίδα την οποία και αναζητούσε η Ιντερπόλ, το περασμένο Σάββατο.  Στο πάτωμα, υπήρχαν πλαστικοί σφιγκτήρες και μονωτικές ταινίες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top