Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συναυλία των Madrugada στο Tae Kwon Do Arena

Στα πλαίσια του «Industrial Silence European Tour 2019»

madrugada
Πηγή φωτογραφίας: NDP

Τα πάντα είναι έτοιμα για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Madrugada στην Ελλάδα στα πλαίσια του «Industrial Silence European Tour 2019».

Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου και αύριο Δευτέρα 8 Απριλίου, οι «Madrugada» θα εμφανιστούν στο Tae Kwon Do Arena.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

  • Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00, ο Luke Elliot θα ξεκινήσει στις 20:30 και οι MADRUGADA στις 21:45.
  • Όλοι οι θεατές θα πρέπει να έχουν ευδιάκριτο το barcode του εισιτηρίου τους, είτε εκτυπωμένο είτε κατεβασμένο στο κινητό τους.
  • Στην Κεντρική είσοδο του Tea Kwon Do θα υπάρχουν ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ για τις ξεχωριστές εισόδους: ΑΡΕΝΑ και ΚΕΡΚΙΔΕΣ. Οι θεατές παρακαλούνται να κατευθύνονται στην αντίστοιχη είσοδο με αυτήν του εισιτήριου τους για την ευκολότερη είσοδο στη συναυλία.
  • Για τη δική σας διευκόλυνση  μην φέρετε σακίδια εντός του Tae Kwon Do. Θα υπάρχει έλεγχος των σακιδίων κατά την είσοδο, τόσο για τη δική σας ασφάλεια καθώς και των καλλιτεχνών. Εάν κρατάτε σακίδιο θα πρέπει να περιμένετε για τον έλεγχό του. Εντός του συναυλιακού χώρου υπάρχουν κιλικία για νερά και ποτά.
  • Υπάρχει δωρεάν παρκινγκ.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων για τις συναυλίες των MADRUGADA συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 της κάθε ημέρας συναυλίας. 

Στη συνέχεια το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια (εφόσον υπάρχουν) από το Box Office που θα λειτουργεί στον χώρο των συναυλιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εισιτήρια θα πωλούνται στις τιμές Ταμείου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top