Θρίλερ με την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα: «Μιλήσαμε και χάθηκε»

Είναι αγνοούμενη από την Κυριακή της Αποκριάς

Δείτε στο video τι δήλωσαν οι συγγενείς και οι φίλοι της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Από την Κυριακή 10 Μαρτίου έχει να δώσει σημεία ζωής η Βάσω Κουκουνασούλη –Σιλεβίστα.

Η γυναίκα είχε πάει στο πατρικό της μητέρας της στη Λάρισα, και γύρω στις 7 το απόγευμα αποφάσισε να βγει μία βόλτα. Όμως δεν ξαναγύρισε. Από τότε τα ίχνη της έχουν χαθεί και η οικογένειά της την αναζητά απεγνωσμένα.

Η Βάσω Κουκουνασούλη –Σιλεβίστα έμενε στη Λαμία αλλά επισκεπτόταν συχνά τη Λάρισα για να βοηθήσει να μεταφερθεί η υπερήλικη μητέρα της σε κέντρο αποκατάστασης.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε με φίλους και συγγενείς της 59χρονης γυναίκας, οι οποίοι την περιέγραψαν ως έναν πολύ δοτικό άνθρωπο που λάτρευε τα παιδιά της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως άνοιξε η γη και την κατάπιε έτσι ξαφνικά.

Καλή φίλη και κουμπάρα της αγνοούμενης είχε μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο το Σαββατοκύριακο πριν χαθεί. Της είπε ότι ήταν πεσμένη ψυχολογικά για το θέμα της μητέρας της και πως θα επέστρεφε στη Λαμία σύντομα.

Θρίλερ στη Λάρισα: Αγνοείται 59χρονη σύζυγος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Εξαφάνιση 59χρονης στη Λάρισα: Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως

«Μιλήσαμε και χάθηκε»

Στην εκπομπή μίλησε όμως και μία άλλη φίλη της, η οποία είχε επικοινωνήσει με τη Βάσω Κουκουνασούλη –Σιλεβίστα το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισής της.

Η γυναίκα υποστήριξε πως την πήρε τηλέφωνο η αγνοούμενη και μίλησαν για λίγα λεπτά. «Μου είπε πως ήταν πεσμένη ψυχολογικά και πως βγήκε να περπατήσει. Άκουγα την ανάσα της, αλλά όχι άλλους θορύβους. Ούτε το ποτάμι, ούτε αυτοκίνητα. Την γνωρίζω πάνω από τριάντα χρόνια. Δεν πιστεύω πως θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της. Πιστεύω πως κάτι απότομο της συνέβη εκεί που περπατούσε…».

Η έκκληση του συζύγου της

«Ας μας δώσουν ένα στίγμα έστω και ανώνυμα. Μου περνά από το μυαλό πως μπορεί κάποιος να τη χτύπησε με αμάξι και να τη μετέφερε αλλού.  Την Καθαρά Δευτέρα πήρα μια μεγάλη λαγάνα και την περίμενα να φανεί. Παρακαλώ όλη την Λάρισα, όποιος είδε κάτι ας μιλήσει. Έχουμε τρελαθεί από την αγωνία μας» είπε ο άντρας της αγνοούμενης.

«Φοβόταν να μείνει μόνη της στο σπίτι….»

«Η Βάσω φοβόταν να μείνει μόνη και ήθελε πάντα να έχει παρέα στο σπίτι. Ήξερε ότι ανά πάσα στιγμή μπορούσε να ζητήσει τη βοήθεια μου, αφού μένω δυο σπίτια παρακάτω… Ήταν πάρα πολύ διακριτικός άνθρωπος, που δεν ανοιγόταν εύκολα και δεν θα ενοχλούσε σε καμία περίπτωση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στη Λάρισα και δεν μου τηλεφώνησε. Εγώ έφυγα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Δεν πιστεύω πως θα απομακρυνόταν μόνη της. Τις πρώτες μέρες που έμαθα για την εξαφάνιση ήμουν τρομαγμένη πως κάποιος της έκανε κακό. Δεν μπορούσα να φανταστώ έναν λόγο που θα την ανάγκαζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Θα σκεφτόταν τα παιδιά της που λάτρευε. Δεν θα τους άφηνε σε τέτοια αγωνία… », ανέφερε η φίλη της, περιέγραψε μία άλλη φίλη της.

«Ίσως κάτι της συνέβη»

Ο πνευματικός της αγνοούμενης μητέρας, πατήρ-Γεώργιος, στην τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ», την χαρακτήρισε σαν έναν πολύ συγκροτημένο άνθρωπο που εκκλησιαζόταν συχνά. Μαζί της συναντήθηκε λίγες μέρες πριν ταξιδέψει στη Λάρισα. Ο ίδιος πιστεύει πως δεν θα άφηνε την οικογένεια της για να πάει σε κάποιο μοναστήρι.

«Η Βάσω είναι ένας  άγγελος θεού. Σκέφτομαι πως ίσως κάτι της συνέβη, δεν θα έφευγε ποτέ από τους δικούς της ανθρώπους  χωρίς να τους ενημερώσει. Ελπίζω να βρεθεί ένα φως στο τούνελ της απελπισίας που ζουν οι συγγενείς της», ευχήθηκε.

Τι είπε ο αδερφός της 59χρονης αγνοούμενης

Η ρεπόρτερ του «Τούνελ» βρέθηκε στη γειτονιά όπου μεγάλωσε στη Λάρισα απ’ όπου και εξαφανίστηκε. Εκεί στο πατρικό της σπίτι συνάντησε τον αδελφό της Ηρακλή Κουκουνασούλη. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα δεμένοι παρά το γεγονός ότι ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις. Ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι και τα δυο αδέλφια αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να μεταφέρουν την υπερήλικη μητέρα τους σε κλινική, προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

«Μια μέρα πριν γίνει η εισαγωγή, η Βάσω ήρθε από τη Λαμία στη Λάρισα όπως είχαμε συνεννοηθεί, για να βοηθήσει. Την παρέλαβα εγώ ο ίδιος από το σταθμό. Το βράδυ έμεινε μαζί με τη μητέρα μας και την επομένη την συνοδέψαμε στην κλινική. Δεν παρατήρησα να την απασχολεί κάτι. Όλα φαίνονταν φυσιολογικά. Αυτό έγινε Παρασκευή. Τις δύο επόμενες μέρες στο πρωινό επισκεπτήριο πήγαμε ξανά στην κλινική και κανονίσαμε να συναντηθούμε το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε ο αδελφός της αγνοούμενης μητέρας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας γύρω στις έξι και δέκα, μίλησαν στο τηλέφωνο και συνεννοήθηκαν να βρεθούν αργότερα.  Η Βάσω ήταν ακόμα στο πατρικό σπίτι.

«Φτάσαμε εδώ γύρω στις οκτώ και τέταρτο. Κανένα φως δεν ήταν αναμμένο. Η γυναίκα μου χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν απάντησε κανείς και φύγαμε. Το τηλέφωνο της παρέμεινε απενεργοποιημένο και το επόμενο πρωί. Υπέθεσα πως είχε μείνει από μπαταρία, αν και ο φορτιστής της βρέθηκε στο σπίτι.  Πήγαμε πάλι στο πατρικό με τη γυναίκα μου, δεν βρήκαμε τη Βάσω και κατευθυνθήκαμε στην κλινική. Ούτε εκεί ήταν. Ανήσυχος πια επικοινώνησα με τον σύζυγο και τους γιους της που ήρθαν στη Λάρισα», είπε ο αδελφός της.