Έγκλημα στο Ελληνικό: «Φοβήθηκα! Δεν κατάλαβα τι γινόταν» λέει ο ταξιτζής

«Είναι άδικο, έχω οικογένεια, έχω κόρη... λαμβάνω απειλητικά μηνύματα»

Ο ταξιτζής που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του την ώρα της δολοφονίας της γυναίκας από τον σύζυγο της, συγκλονισμένος δίνει την δική του εκδοχή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star καιτ τον Βαγγέλη Γκούμα για τον τρόπο που αντέδρασε. 

Είναι ο οδηγός ταξί που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος στην Λεωφόρο Βουλιαγμένη όταν η γυναίκα που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγο της μπήκε στο αυτοκίνητο του.

«Είναι άδικο, έχω οικογένεια, έχω κόρη... λαμβάνω απειλητικά μηνύματα», λέει.  «Όλα έγιναν γρήγορα, μπήκε στο ταξί,  τότε είδα τα αίματα», περιγράφει.

Ελληνικό: «Η Βουλγάρα τον πίεσε να παντρευτούν και μετά έγινε βίαιη»

Έγκλημα στο Ελληνικό: Διέρρηξαν το σπίτι του νεκρού ζευγαριού!

Έγκλημα στο Ελληνικό: «Με σκοτώνει» φώναζε η άτυχη γυναίκα σε οδηγό ταξί

Η συνέντευξη διακόπηκε πολλές φορές, καθώς  ο οδηγός που συγκέντρωσε αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας προσπαθούσε κλαίγοντας να συνειδητοποιήσει τι έγινε. 

«Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Φοβήθηκα. Η γυναίκα έγειρε και έπεσε έξω από το αυτοκίνητο» είπε και πρόσθεσε:

«Θλίβομαι που δεν αντιλήφθηκα ότι ήταν ένα ενδοοικογενειακό θέμα, αλλιώς θα έμπαινα μπροστά στην κυρία να την προστατεύσω».

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, τον πειθαρχικό έλεγχο του αυτοκινητιστή. Νωρίτερα ο ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αθηνών) είχε δηλώσει πως θα εισηγηθεί να του αφαιρεθεί η άδεια.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top