Βάρκιζα: "Σπάει" τη σιωπή του ο άνθρωπος που πήγε να σώσει το άτυχο βρέφος

Η 30χρονη έμαθε για την τύχη του παιδιού της από το ίντερνετ

Για πρώτη φορά, σπάει τη σιωπή του ο στενός φίλος της μητέρας του άτυχου μωρού, που κάηκε ζωντανό μέσα στο διαμέρισμα της Βάρκιζας. Ο νεαρός αποκαλύπτει στο Star τις δραματικές στιγμές μόλις ξέσπασε η φωτιά.

Βάρκιζα: Άφηνε το παιδί μόνο του για ώρες δεμένο στο καρεκλάκι του

Φώναζα, λέω “παιδιά δώστε μου κάτι πανιά, τίποτα να καλυφθώ, κάτι βρεγμένο για να μπω μέσα”. Τίποτα δεν υπήρχε εκείνη την ώρα, το μόνο που υπήρχε ήταν αυτό το μπουφάν που φοράω αυτή τη στιγμή. Καλύφθηκα με αυτό, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ιάκωβος. 

Ο ίδιος κινδύνευσε να καεί ζωντανός. Είναι ο πρώτοw άνθρωπος που μπήκε μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα που βρισκόταν εγκλωβισμένο το μικρό αγγελούδι.

Βάρκιζα: Αλλόκοτη η συμπεριφορά της μητέρας του βρέφους που κάηκε ζωντανό

Είχε μαυρίσει όλη η κατάσταση. Στην πόρτα το μόνο που έβγαινε ήταν κάπνα .Οι σκέψεις μου ήταν να σκύψω όσο μπορώ και να μπω μέσα στην κάπνα. Θα έβγαζα ένα παιδάκι έξω αυτό σκεφτόμουνα, δε σκεφτόμουν προσωπικά για τη ζωή μου, σκεφτόμουν να φτάσω μέχρι εκεί και να το βγάλω έξω και ότι γίνει έγινε. Μέσα στο σπίτι προσπάθησα να μπω αλλά η φωτιά έφερνε σαν τα κύματα τους καπνούς, είπε. 

Την ώρα της πυρκαγιάς περνούσε από το σημείο. Άκουσε τις φωνές της μητέρας και την είδε να τρέχει καταπάνω του.

Βάρκιζα: Το άγνωστο δράμα πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Ο Ιάκωβος  ήταν από τους πρώτους που ενημερώθηκε ότι το παιδί βρέθηκε απανθρακωμένο. «Δεν έβγαιναν οι λέξεις, δεν ήξερα τι να πω στη μάνα», είπε ταραγμένος. 

«Με ρωτούσε αν είναι ζωντανό. Έκλαιγε, φώναζε “τι κάνει το παιδί μου, τι κάνει το παιδί μου”. Τι να της απαντήσω... Εμένα με είχαν ενημερώσει ότι δεν υπήρχε το παιδάκι ,τελείωσε», συνέχισε. 

Δεύτερος φίλος της 30χρονης μάλιστα αποκάλυψε ότι εκείνη έμαθε για την τύχη του παιδιού της από το ίντερνετ και κατέρρευσε. 

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Μωρό κάηκε ζωντανό μέσα σε γκαρσονιέρα

Η 30χρονη μητέρα, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστήριξε, άφηνε συχνά μόνο του το μωρό , για ώρες. Δεμένο στο καρεκλάκι  του κι εκείνη έβγαινε βόλτα. Όπως έγινε και το μοιραίο βράδυ όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε ραντεβού με το νέο της σύντροφο.

Η 30χρονη μητέρα κατηγορείται για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τη Δευτέρα θα δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη για την πρωτοφανή τραγωδία .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top