"Άνοιξε αυλαία" το διάσημο Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι

Χορός και ατέλειωτη διασκέδαση

Για μία ακόμα χρονιά το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι άνοιξε επίσημα την αυλαία του και υπόσχεται τρελό κέφι, πλούσιες εκδηλώσεις και ατελείωτο χορό.

Τα πυροτεχνήματα στολίζουν τον ουρανό του Ρεθύμνου. Το ιστορικό καρναβάλι που κινητοποιεί τους κατοίκους της πόλης και παρασύρει στον ρυθμό του ντόπιους και επισκέπετες ξεκινά από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη με μία αποκριάτική χορευτική πανδαισία.

Οι 40 ομάδες των 15000 καρναβαλιστών έκαναν χθες μία πρώτη επίδειξη των στολών τους, ενώ ο βασιλιάς καρνάβαλος διέσχισε με την ακολουθία του την παλιά πόλη για να συναντήσει επί σκηνής τον Τόνι Σφήνο και ν΄ ανεβάσουν μαζί το κέφι στα ύψη

Το φετινό Ρεθεμνιώτικο  καρναβάλι έχει σύνθημα τη φράση  "Χορός στο χώρο και στον χρόνο" και τα παιδάκια που βρέθηκαν το απόγευμα στην μεγάλη Πόρτα λίγο πριν τη γιορτή της έναρξης το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Η πόλη του Ρεθύμνου απέσπασε πρόσφατα τρία σκανδιναβικά  βραβεία ως τουριστικός προορισμός και το καρναβάλι αποτελεί έναν ακόμα πόλο έλξης για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top