Φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του ανέβασε ο Υπάτιος Πατμάνογλου

«Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ»

Tην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του ανέβασε στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά το πρωί της Παρασκευής.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έγραψε:

Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή επιμονή αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας
 

Η σύζυγος του, Εμμανουέλα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό, το οποίο ζυγίζει 3.400. 

Το ζευγάρι συνάντησε η Ρούλα Κουσκουρή και οι εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έξω από το μαιευτήριο. Στο πλευρό της Έμμυς ήταν η μεγάλη της αδελφή. 

O γάμος τους … 21 μήνες μετά το τροχαίο που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η Έμμυ Βογιατζή ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στα Μέγαρα τον Δεκέμβριο του 2018.  Έναν μήνα πριν από τον γάμο, ο Υπάτιος είχε γράψει είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook: «Η Ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γαμπρός – Δείτε video από τον γάμο του

H ενόχληση του Υπάτιου Πατμάνογλου: «Έπεσαν να με φάνε»

Η απάντηση του Υπάτιου για την αποζημίωση μετά το δυστύχημα

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2017, 21 μήνες πριν τον γάμο του, όταν είδε μπροστά στα μάτια του, να χάνονται η σύζυγός του, Αποστολία και ο γιος του, Παύλος. Πρόκειται για το συγκλονιστικό τροχαίο που πάγωσε την Ελλάδα. Η Πόρσε που οδηγούσε ο νεαρός Βακάκης προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου, που βρισκόταν σε χώρο προσωρινής στάθμευσης κοντά στη Θήβα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"