Θρίλερ στο Χαλάνδρι: Αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφο- Υποψίες για 2ο πτώμα

"Πλήρωσε το ενοίκιο και από τότε δεν την ξαναείδα" λέει ο ιδιοκτήτης

Τα ίχνη του 64χρονου ενοικιαστή του ισογείου διαμερίσματος στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι είχαν χαθεί από τον Ιανουάριο του 2018. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι σε προχωρημένη σήψη και δεμένο με σχοινιά, να ανήκει σε αυτόν. Και το μυστήριο, ξεκινά πίσω από έναν θάνατο που όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα. 

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στο Χαλάνδρι

Ο άνδρας, ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρός, τυλιγμένος με σεντόνι και με τα χέρια του δεμένα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος. Η Γερμανίδα σύντροφός του, η οποία είναι πιθανό να έχει τις απαντήσεις σε αυτή τη μυστήρια υπόθεση, αναζητείται. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έφυγε στο εξωτερικό. Μέχρι αργά το μεσημέρι πάντως, δεν είχε διαπιστωθεί αν όντως η Γερμανίδα έφυγε στο εξωτερικό από αεροδρόμια ή από χερσαία σύνορα.

Υποψίες για δεύτερο πτώμα; 

Δίπλα στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στο ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν σακούλες πλαστικές σαν κουκούλι. Δύο είναι τα σενάρια. Είτε οι δράστες ήθελαν να τυλίξουν το πτώμα και δεν πρόλαβαν, είτε υπάρχει και δεύτερο πτώμα. Θα πάρουν δείγμα DNA, ώστε να δουν σε ποιον ανήκει. 

"Στις αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα μού έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδα το ζευγάρι"

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είπε πως είχαν δώσει τελευταία σημεία ζωής στις 5 Ιανουαρίου. Η γυναίκα τού έδωσε το ενοίκιο και φαινόταν πως δεν ήταν πολύ καλά.  Από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του. 

Οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα, έπειτα από τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας λόγω της έντονης δυσοσμίας.

Το θύμα ζούσε πολλά χρόνια στη Γερμανία- Είχε κάνει δύο γάμους

Ο Γιώργος Σόμπολος μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάποια βασικά στοιχεία γι’ αυτήν την περίεργη υπόθεση. Το ένα είναι ότι ο άνδρας ζούσε επί πολλά χρόνια στη Γερμανία, όπου και εργαζόταν σε τράπεζα. Ήρθε στην Ελλάδα και άνοιξε ένα μαγαζί στην ανατολική Αττική, το οποίο επειδή δεν πήγε καλά, το έκλεισε. Στη συνέχεια, έπιασε δουλειά στην εταιρία που εργαζόταν μέχρι πρότινος. 

Τέλος, ο 64χρονος είχε κάνει δύο γάμους. Από τον πρώτο του είχε κι ένα παιδί. Από τον δεύτερο δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο. Η Γερμανίδα που αναζητείται ήταν σύντροφός του τους τελευταίους μήνες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top