George Sigounas: «Το έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι πολύ σημαντικό»

Η συνάντηση με την πρόεδρο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία  Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Με ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Υγείας των Η.Π.Α, συναντήθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία  Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Οι σημαντικές επιστημονικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου, αλλά και γενικότερα  στο χώρο της  υγειονομικής περίθαλψης σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του κυρίου George Sigounas και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Ο κύριος Sigounas, υψηλόβαθμο στέλεχος  του Υπουργείου Υγείας των Η.Π.Α- Διοικητής των Υπηρεσιών και Πόρων Υγείας, ενημερώθηκε από την κυρία Βαρδινογιάννη, για τα σημαντικά επιτεύγματα και τις συνεργασίες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, η οποία πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως Κέντρο Αριστείας.  

«Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει 3 στα 4 παιδιά μας να γίνονται καλά. Με τα καινούρια μηχανήματα που έχουμε παραλάβει έχουμε βάλει στόχο  4 στα 4 παιδιά καλά», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη στιην ομιλία της.   

«Έχετε καλά αποτελέσματα και αυτό είναι τρομερά σημαντικό», είπε με τη σειρά του ο κύριος Sigounas.  

Ο κύριος Sigounas  επισκέφθηκε το «Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», ξεναγήθηκε στους χώρους και παρατήρησε από κοντά το έργο του συλλόγου.

 «Οι ασθενείς έχουν  κάθε υποστήριξη και νομίζω ότι η χώρα είναι τυχερή να έχει ένα τέτοιο ίδρυμα και ελπίζω να ακούσω πολλά καλά στο μέλλον». Οι γιατροί είναι άτομα που πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν όσο  περισσότερα παιδιά μπορούν και τους γονείς τους», πρόσθεσε ο κύριος Sigounas.   

Ο κύριος Sigounas βρέθηκε  στην χώρα μας μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top