Θεσσαλονίκη: Καθημερινό φαινόμενο οι διαρρήξεις και οι κλοπές

«Είναι η έκτη φορά που μας κλέβουν! Δεν αντέχουμε!»

Στη Θεσσαλονίκη οι διαρρήξεις και οι κλοπές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Mini market και καταστήματα ψιλικών βρίσκονται στο στόχαστρο συμμοριών που κλέβουν τσιγάρα για τη μαύρη αγορά

Οι κουκουλοφόροι διαρρήκτες αδιαφορούν για την κάμερα που τους καταγράφει μέσα στην αποθήκη ψιλικών. Με σακούλες μεταφέρουν την λία τους έξω από το παράθυρο του μπάνιου. Μέσα σε μισή ώρα πήραν όλα τα τσιγάρα που βρίσκονταν στις κούτες. 

«Είναι η έκτη φορά που μας κλέβουν! Δεν αντέχουμε αναγκαστήκαμε να κλείσουμε δυο καταστήματα για να βγάλουμε τη ζημιά... χάνονται θέσεις εργασίας», ανέφερε η αγανακτισμένη ιδιοκτήτρια, Σοφία Γιαννίδου.

Μετατρέπουν τις επιχειρήσεις σε φρούρια, βάζουν κάμερες παντού, ωστόσο, τίποτα, όπως λένε, δεν τους σώζει.

«Εδώ βάλαμε κάμερα και έξω από την τουαλέτα, βάλαμε παντού», πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του mini market, Σοφία Γιαννίδου.

Το τελευταίο διάστημα οι διαρρήκτες χτυπούν στενευμένα πρατήρια βενζίνης, mini market, περίπτερα, ψιλικατζίδικα, όπου μπορούν να βρουν τσιγάρα και προϊόντα καπνού που μπορούν εύκολα να διοχετεύσουν στη μαύρη αγορά.

Το πρώτο εξάμηνο του 2018 στη Θεσσαλονίκη έγιναν 774 διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων, από τις οποίες εξιχνιάστηκαν οι 285. Επίσης, έγιναν 1060 διαρρήξεις κατοικιών, ενώ εξιχνιάσθηκαν μόνο οι 156.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top