Καρέ - καρέ η σύλληψη του γνωστού λυράρη στην Ερμού

«Ο αστυνομικός έβρισε τη γυναίκα του και εκείνος του ζήτησε το λόγο» 

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο της στιγμής της σύλληψης του γνωστού Λυράρη στην Ερμού, μετά το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό που βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα. Ακολούθησε εντονότατος διαπληκτισμός των ανδρών των ΜΑΤ με την σύζυγο του. 

Κυριακή 20 Ιανουαρίου. 20:00 το βράδυ. Άντρας των ΜΑΤ σωριάζει στον πεζόδρομο της Ερμού την γυναίκα που βλέπετε με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν εναντίον τους.

Είναι η σύζυγος του γνωστού λυράρη, ο οποίος συνελήφθη λίγα λεπτά πριν. Όπως βλέπετε ξαφνικά, ένας από τους αστυνομικούς τον πιάνει από τους ώμους, με τον μουσικό να αντιδρά. Δεν ξέρουμε γιατί και αν κάτι προηγήθηκε. Ένας άλλος αστυνομικός τον αρπάζει από το λαιμό. Δευτερόλεπτα μετά ρίχνουν τον άντρα κάτω. 

Αυτόπτης μάρτυρας: «Ο αστυνομικός έβρισε τη γυναίκα του και εκείνος του ζήτησε το λόγο» 

«Της είπε πολύ άσχημες κουβέντες, εκείνη ζήτησε το λόγο για τη θίχτηκε, ο φίλος μου με τη σειρά του θίχτηκε γιατί πειράξαν τη γυναίκα του. Και χωρίς λόγο, χωρίς να χειροδικήσει, χωρίς τίποτα, τον βάλανε κάτω και αρχίσανε και τον κοπανάγανε», λέει φίλος του ζευγαριού.  

Μετά το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, ο γνωστός λυράρης με τη γυναίκα του και φίλους τους βρέθηκαν στην Ερμού. Η σύζυγος του διαπληκτίστηκε με τους άνδρες των ΜΑΤ, χρησιμοποιώντας ύβρεις και εκείνος ζήτησε το λόγο. 

Ο αστυνομικός ζητά να ρίξουν χημικά σε συγκεντρωμένους 

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αστυνομικός ζητά από συνάδελφο του να τους ψεκάσει με χημικά. Ο κόσμος δεν μπορούσε να αναπνεύσει. 

«Είπαμε σταματήστε να ρίχνεται χημικά γιατί πνιγόμασταν από τα χημικά, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και αντί να συλληφθούν αυτοί που πρέπει συλλαμβάνουν τους αθώους ανθρώπους», λέει ο φίλος του ζευγαριού που ήταν μπροστά στα επεισόδια.  

Ανθρακέας: «Είμαι Μακεδόνας και όχι Αφρικανός»

Το γύρω του διαδικτύου έκαναν χθες φωτογραφίες του «έγχρωμου» άνδρα. Όλοι μιλούσαν για τον έγχρωμο άντρα που συμμετέχει στα επεισόδια του συλλαλητηρίου. Το σκούρο του χρώμα μπέρδεψε πολλούς. Με ανάρτηση του στο facebook ο Δημήτρης Ανθρακέας δηλώνει Έλληνας και όχι Αφρικανός: 

«Γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός είμαι, Μακεδόνας, γνήσιος απόγονος του Μέγα Αλέξανδρου γεννημένος το 1973 από Έλληνες γονείς.  Γέννημα θρέμμα Ναουσαίος από την ηρωική πόλη της Νάουσας», έγραψε.

Άραγε αυτός που επίσης φαίνεται σαν έγχρωμος στα σκαλιά του Άγνωστου Στρατιώτη είναι και αυτός Έλληνας ή Αφρικανός; Πιθανώς η απορία να λυθεί τις επόμενες ημέρες. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top