Ερμιόνη Κατσίφα στο Star: "Ένιωθα ότι ο Κωνσταντίνος ήταν στο συλλαλητήριο"

"Αισθανόμουν ότι μας αγκάλιαζε και ότι μας ευλογούσε"

Μία από τις πρωταγωνίστριες στο χθεσινό συλλαλήτηριο ήταν η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη. Μιλά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τη στιγμή που ανέβηκε στο βήμα κρατώντας την ελληνική σημαία με τη φωτογραφία του δολοφονημένου αδερφού της. 

«Ένιωθα ότι μας αγκάλιαζε, ένοιωθα ότι μας ευλογούσε, ότι μας αγαπούσε και το ένοιωσαν και οι γονείς μου που έκλαιγαν. ‘Έβλεπα θάλασσα, έβλεπα μπλε σημαίες παντού, δεν ήταν εύκολο, νομίζω ότι είχα άγγελο που εκείνη τη στιγμή ήταν ο άγγελος του αδερφού μου», λέει.

Η Ερμιόνη Κατσίφα αποκάλυψε ότι την ώρα που βρισκόταν στο βήμα των ομιλητών στο συλλαλητήριο αισθανόταν ότι ο Κωνσταντίνος ήταν εκεί.

«Έτρεμα ολόκληρη που κρατούσα τη σημαία, ένοιωθα ότι είναι και αυτός εκεί να περπατάει δίπλα μου, ότι η ψυχή του ήταν εκεί», λέει.    

Η συγκίνηση της Ερμιόνης Κατσίφα μεγάλωσε όταν αντίκρισε στο συλλαλητήριο  την επικηρυγμένη από τους Αλβανούς ελληνική σημαία του αδερφού της. Την είχε ράψει ο Κωνσταντίνος μόνος του και με αυτή κατέβηκε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, η οικογένειά του δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση για το πώς πέθανε από τα πυρά των Αλβανικών αρχών. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top