Κέρκυρα: Η Αγγελική θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά

Φοβόταν ότι θα τη σκοτώσει ο πατέρας της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον παιδοκτόνο  στην Κέρκυρα. Η νονά της Αγγελικής κατέθεσε στις αρχές  ότι το κορίτσι ζούσε εναν εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της. Φοβόταν μάλιστα ότι θα τη σκοτώσει. 

Καλοκαίρι του 2017. Η Αγγελική επιστρέφει  στο σπίτι της με το λεωφορείο  μετά τη δουλειά της. Δεν γνωρίζει ότι ο πατέρας της την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του. Την καλεί επίμονα στο κινητό της. Εκείνη τρομοκρατείται.

Της ζήτησε να κατέβει. Μόλις την είδε άρχισε να τη χτυπά και να την βρίζει μπροστά σε όλους τους επιβάτες Ο λόγος ήταν ότι δεν απαντούσε στα τηλέφωνά του.

Η νονά της Αγγελικής στις δυο καταθέσεις που έδωσε στις αρχές περιγράφει και  άλλα περιστατικά βίας από τον παιδοκτόνο σε βάρος της κόρης του. Κοινωνική λειτουργός στο σχολείο του κοριτσιού  αναγκάστηκε να ζητήσει την παρέμβαση των αρχών.

Ο σύντροφος της Αγγελικής  το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είχε κακό ένστικτο για τη συνάντηση της κοπέλας με τον πατέρα της. Είχε δει στο παρελθόν να την απειλεί να τη χτυπά. Η κοπέλα μάλιστα τον είχε προειδοποιήσει. 

«Σε ανύποπτο χρόνο η Αγγελική μου είπε να προσέχω για να μην μου κάνει κακό ο πατέρας της και οι συγγενείς της. Πριν από μία εβδομάδα της έκανα πρόταση γάμου ..Δεν προλάβαμε....», λέει συντετριμμένος. 

Θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά 

Η μητέρα της Αγγελικής  έξι ημέρες μετά το θάνατο της παρέλαβε τελικά τη σορό της για να γίνει η ταφή δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά στην Αλβανία.

Ο παιδοκτόνος με αυτό το έγγραφο έφθασε στο σημείο να ζητήσει να ταφεί το κορίτσι στην Κέρκυρα. Το αίτημά του απορρίφθηκε. 

Ο παιδοκτόνος αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταφερθεί σε φυλακή ενώ οι αρχές συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top