Τρία χρόνια χωρίς τη μικρή Μελίνα: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα της

«Όταν μου εύχεστε χρόνια πολλά, πονάει μέσα μου αυτή η μαχαιριά»

Τρία χρόνια πέρασαν από τον ξαφνικό και άδικο χαμό της μικρής Μελίνας, μετά από μια επεμβαση ρουτίνας, στην οποία υποβάλλονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. 

Ο πατέρας της μικρής, Μάνος Παρασκάκης, όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να ζήσει με την απουσία της μικρής του κόρης, όμως ο χαμός της είναι πάντα μια μαχαιριά που κρατά ανοιχτή την πληγή στην καρδιά του. 

«Δυστυχώς σήμερα κλείνουν 3 χρόνια που μου πέθαναν τη μικρή μου Μελίνα… Δε ξέρω τι να γράψω… Μέρες γιορτινές, τέσσερις μέρες μετά την ονομαστική μου γιορτή και δύο πριν την Πρωτοχρονιά. Όταν όλοι μου εύχεστε χρόνια πολλά Μάνο και καλή χρονιά εμένα μέσα μου πονάει αυτή η μαχαιριά. Πάντα όμως κρυμμένα πίσω από το χαμόγελο μη στενοχωρήσω κανένα-μία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας. Δυστυχώς αυτές τις μέρες θα πονάω για πάντα. Ένας εφιάλτης που τον βλέπω ξύπνιος», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Το μικρό κοριτσάκι εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ για μια απλή επέμβαση ώστε να αφαιρέσει τα κρεατάκια της μύτης . Μετά την επέμβαση όμως παρουσιάστηκαν επιπλοκές με αποτέλεσμα το παιδί να μην τα καταφέρει. 

Για τον θάνατό της κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων η αναισθησιολόγος που ήταν στην επέμβαση, η οποία είναι ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δίκη για τον χαμό της μικρής, ενώ οι γονείς αναζητούν τη δικαίωση του αδικοχαμένου παιδιού τους.