Αποκλειστικό: Νέα καταγγελία βιασμού από τον Έλληνα στη Ρόδο

Eμφανιζόταν ως φίλος στην κοπέλα

Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο μετά την δολοφονία της Ελένης. Δυο νεαρά κορίτσια καταγγέλουν αποκλειστικά στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου απόπειρες βιασμού αλλά και χτυπήματα από τους δυο κατηγορούμενους. Οι μαρτυρίες σοκάρουν. 

Η νεαρή κοπέλα έζησε, όπως καταγγέλει στα χέρια του Έλληνα εφιαλτικές στιγμές. Της εμφανιζόταν ως φίλος. Κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Το κορίτσι δε φανταζόταν ότι θα επιχειρούσε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. 

«Με πήγε στην παραλία  και εκεί  μου έπιανε το κεφάλι  είχε βάλει τα χέρια του στα πόδια μου  και με πλησίαζε για να κάνουμε κάτι εγώ σπρωχνόμουν και αυτός με πίεζε από το κεφάλι για να με φιλήσει και του είπα θέλω να φύγουμε και άσε με ήσυχη και αυτά. Φώναζα του έλεγα άσε με θέλω να πάω σπίτι. Αυτός πάλι προσπαθούσε, τα χέρια του δεν τα έβγαζε από τα πόδια μου ήταν σαν να με έπνιγεμε κάποιον τρόπο», λέει.

Δύο ημέρες πριν σκοτωθεί η κοπέλα, με παίρνει τηλέφωνο.  Δεν απαντάω και μετά με παίρνει τηλέφωνο στο messenger. Μου λέει μικρή που είσαι; Του λέω σπίτι γιατί;

Και μου λέει θες να πάμε βόλτα είμαι εγώ και ένας φίλος μου. Έλα να πάμε μια βόλτα και δεν θα αργήσουμε. Θα πάμε σπίτι μου να αράξουμε. Στο σπίτι του στους Πεύκους», αποκαλύπτει.

Μία άλλη κοπέλα μας αποκάλυψε ότι έζησε στο σπίτι στους Πεύκους τις ίδιες εφιαλτικές στιγμές με την Ελένη τον περασμένο Οκτώβριο. Εκείνη όμως είναι τυχερή. Ξέφυγε. Ο Αλβανός, όπως καταγγέλει, τη χαστούκισε:

«Με παίρνει ο …… και με βάζει στο αμάξι και κλειδώνει τις πόρτες και καλά έτσι να μην μπορώ να βγω. Μετά πήγαμε προς το σπίτι του και σταματήσαμε σε ένα φούρνο και πήρανε μπύρες και πήγαμε σπίτι του». 

Στην ερώτηση αν τρόμαξε, απάντησε:

«Λογικό είναι. Με πήγαν στο δωμάτιο, έλεγα όχι δεν θέλω το ένα το άλλο  και εκεί που έλεγα όχι ο …. μου κάνει ξέρω εγώ αν δεν κάνεις αυτό και αυτό δεν φεύγεις από εδώ. Και μετά ο (...) μου δίνει ένα χαστούκι. Μου κάνανε μην κουνηθείς, κάτσε εκεί πέρα και τώρα έρχομαι». 

Όσο για το πώς κατάφερε και ξέφυγε; «Τους λέω αν δεν με αφήσετε θα σας κάνω μήνυση και εκεί ο ….τρόμαξε και κάνει καλά έλα να σε γυρίσουμε. Θα μπορούσα να ήμουν εγώ στη θέση της».

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top