Video: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου κατηγορούμενου στις φυλακές

Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση - Τον μεταφέρουν σε άλλες φυλακές

Θύμα ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές του Αυλώνα έπεσε ο ένας από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Με κλωτσιές, μπουνιές και βρισιές, οι υπόλοιποι κρατούμενοι του επιτέθηκαν στο κελί του. Ο 19χρονος καθόταν φοβισμένος στο κρεβάτι των φυλακών, ζητώντας τους να σταματήσουν. 

Όπως θα δείτε και στο σοκαριστικό video, οι κρατούμενοι έχουν εισβάλλει στο κελί του και του φωνάζουν «ποιος το έκανε, ρε;», με τον 19χρονο να επαναλαμβάνει: «Δεν το έκανα εγώ! Ο άλλος το έκανε!» 

Ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε μεταφερθεί στις φυλακές του Αυλώνα από τις 07:30 το πρωί της Δευτέρας, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης κρατείται στις φυλακές Γρεβενών. 

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του και με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο 19χρονος μεταφέρεται σε άλλες φυλακές.

Δολοφονία στη Ρόδο:Τι αποκαλύπτει πρώην σύντροφος του Έλληνα κατηγορούμενου

Αποκάλυψη: Κύκλωμα με ναρκωτικά και βιασμούς στη Ρόδο

Δολοφονία 21χρονης: Σε ξεχωριστές φυλακές οι κατηγορούμενοι

Ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος. Ήταν ο πρώτος που "'έσπασε" και είπε τι είχε συμβεί στις Αρχές

Μέσα στις φυλακές το κλίμα ήταν αρνητικό. Από νωρίς φάνηκε πως οι υπόλοιποι κρατούμενοι δεν τον ήθελαν. Τελικά περίπου στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, εισέβαλαν στο κελί του, όπου τον είχαν απομονωμένο και τον έδειραν. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός απ΄όπου πήρε εξιτήριο.

Συγκλονιστικό videο: Η στιγμή που ανασύρουν την Ελένη από τη θάλασσα

Δολοφονία στη Ρόδο: «Σε καμία περίπτωση δεν τη χτύπησα» λέει ο Ροδίτης

Την έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Ο 19χρονος ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών και λάτρευε τη γυμναστική

Ο Αλβανός κατηγορούμενος κρατούταν απομονωμένος ενώ έχει και ένα μικρό χώρο για να προαυλίζεται μόνος του, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους φυλακισμένους.

Και τρίτο άτομο εμπλέκεται στη δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο;

Ανατριχιαστικές οι απολογίες των δύο κατηγορούμενων στη Ρόδο

Ένορκη διοικητική εξέταση μετά τον ξυλοδαρμό

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η διοίκηση των φυλακών έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση, είναι αφ΄ενός πώς κατάφεραν οι συγκρατούμενοί του να παραβιάσουν το κελί του και αφ΄ετέρου το ότι κατέγραψαν το συμβάν με smartphone που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς απαγορεύεται στους κρατούμενους να έχουν κινητό τηλέφωνο.

Τον μεταφέρουν σε άλλες φυλακές

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε πως μετά το περιστατικό ξυλοδαρμού, στις φυλακές Αυλώνα έχει μεταβεί κλιμάκιο ανώτατων στελεχών του Υπουργείου για τη διερεύνηση του συμβάντος.

Με ειδική απόφαση, ο 19χρονος κρατούμενος, οδηγείται σε άλλες φυλακές.

Παράλληλα,δόθηκε παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για πειθαρχική έρευνα σχετικά με τυχόν ευθύνες υπαλλήλων του καταστήματος. 

Απόλυτα αντίθετη η οικογένεια της 21χρονης Ειρήνης σε αυτές τις συμπεριφορές

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας, δηλώνει πως αυτή η εγκληματική συμπεριφορά των υπόλοιπων κρατουμένων σε βάρος του δολοφόνου, «δεν εκφράζει ούτε την οικογένεια του θύματος, την οποία εκπροσωπούμε, ούτε εμάς τους ίδιους ως  δικηγόρους και ανθρώπους».

Tην έριξαν στη θάλασσα, καθάρισαν το σπίτι και πήγαν ξανά στην παραλία

Την ώρα που ο ένας κατηγορούμενος «τα ρίχνει» στον άλλον, το Λιμενικό σε επίσημες ανακοινώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, περιέγραψε καρέ καρέ πώς έγινε η δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο κατηγορούμενοι αφού εξανάγκασαν την κοπέλα σε πράξεις χωρίς τη θέλησή της, στη συνέχεια τη χτύπησαν και τη μετέφεραν στην παραλία Φώκια.

Εκεί την έριξαν στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι, καθάρισαν και επέστρεψαν στο σημείο προκειμένου να πετάξουν κάποια αντικείμενα. 

Το σημείο όπου πέταξαν την 21χρονη Ελένη, στην παραλία Φώκια

Κηλίδες αίματος στους χώρους του σπιτιού – Τι άλλο βρέθηκε

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, έχουν βρεθεί ρούχα και αλλά αντικείμενα, τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ. 

Μάλιστα βρέθηκαν και κηλίδες αίματος στους χώρους της οικίας.

Το λιμενικό έχει στη διάθεση του, εκτός από το βασικό βίντεο που έχει καταγραφεί έξω από το σπίτι της Ελένης και όλα τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα ασφαλείας από το σπίτι της φοιτήτριας μέχρι τους Πεύκους. 

Στην παραλία, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκαν και αντρικά ρούχα και παπούτσια, εκτός από τα παπούτσια και τα ρούχα του θύματος, μια σφουγγαρίστρα και διάφορα αλλά αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση. 

Αριστερά ο 21χρονος Ροδίτης και δεξιά ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος

Εμπλέκεται και τρίτο άτομο στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας;

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Δύο άτομα που έδωσαν κατάθεση στο Λιμενικό, μιλούν για την ύπαρξη και τρίτου ατόμου στο βανάκι με το οποίο οι κατηγορούμενοι μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Αρχικά μία γυναίκα, με κατάθεσή της στις Λιμενικές Αρχές, ανέφερε πως είδε το λευκό βανάκι των δραστών. «Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο, όπου βρισκόταν το αμάξι και ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά, τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι που μου έκανε εντύπωση».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η γυναίκα είδε τους δράστες έξω από το κατάστημα, όπου εργάζεται. Ακόμη ένα άτομο που βρισκόταν σε κοντινό σημείο, ανέφερε στο Λιμεναρχείο της Ρόδου πως είδε και ένα τρίτο άτομο, όπως προκύπτει από τη δικογραφία της υπόθεσης:

«Είδα στο πεζοδρόμιο, δίπλα στο ξενοδοχείο παρκαρισμένο ένα λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα. Ήταν τα άτομα τα οποία είδα στις ειδήσεις. Τον έναν τον ήξερα».

Η 21χρονη Ελένη που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των δραστών

Δύο ώρες κράτησε το μαρτύριο της Ελένης στα χέρια των φερόμενων ως δραστών

Το μαρτύριο της άτυχης φοιτήτριας κράτησε δύο ολόκληρες ώρες, από τη στιγμή που άρχισαν να τη χτυπούν έως τη στιγμή που τη μετέφεραν στην παραλία Φώκια και την πέταξαν στα βράχια.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης σοκάρουν. Η 21χρονη φοιτήτρια έζησε το απόλυτο μαρτύριο. Χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να της κοπεί το αυτί, ενώ υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού. Στη συνέχεια και ενώ παρακαλούσε να τη μεταφέρουν σε κάποιο νοσοκομείο, οι δύο κατηγορούμενοι τη μετέφεραν μέσα σε βανάκι στην παραλία Φώκια της Λίνδου, όπου και την πέταξαν στα βράχια, μέσα στο νερό. Η άτυχη Ελένη άφησε στη θάλασσα την τελευταία της πνοή. Πέθανε από πνιγμό. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top